Mansour recidivează

10 Aug. 2008, 10:21 Liga 2
Mansour recidivează

Ieri, pe stadionul Buftea s-a disputat amicalul dintre echipa locală și Sportul Studențesc. Scorul de pe tabela de marcaj fiind unul de egalitate 2-2, prin golurile înscrise de Mansour și Mera la gazde, pentru studenți marcând în prima repriză Curelea.

În cea de-a doua parte a jocului pentru Sportul a punctat Patriche, stabilind scorul final. La tribuna oficială a stadionului s-au aflat, atât patronul Sportului, Vasile Șiman, cât și unul din sponsorii formației din Buftea, Marian Iancu. Eroul meciului a fost încă o dată dacă mai era cazul senegalezul Mansour care a trecut ca prin „brânza” de apărarea celor de la Sportul deschizând scorul încă din minutul 15 al primei reprize. Deși în amicalele anterioare echipa din Buftea și-au cam făcut de cap cu echipele adverse, astăzi au întâlnit un adversar care în dese rânduri a creat panică în apărare obligându-i pe fundașii echipei gazde să greșească.

Iată echipele cu care cei doi antrenori au început partida:

La gazde antrenorul Ion Balaur a introdus în teren următorul unsprezece:

Costa B. –Tomozei M., Rațiu A., Mera I., Siminic G. – Popa A., Matei I., Scutaru C., Pătraș Arthur – Mansour G., Axente M.

Au mai evoluat: Ademar, Poparadu, Sandu F., Păun D, Dorobanțu M., Chițu M. Goșman C., Dumitrescu A.

La oaspeți, Adi Falub antrenorul formației din Regie a aliniat în teren următoarea echipă:

Samoilă – Ciupe, Cazan, Dedu, Patriche – Ferfelea,Ghinga, Nicola, Varga – Stângă, Curelea.

Au mai evoluat: Niculescu, Ferfelea, Beța

articol scris de Andi SÂRBU

10 Aug. 2008, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă