Manea despre titlul câștigat de Steaua: „Nu au avut adversari, la anul vine însă uraganul Rapid”

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 18:30 Liga 2
Manea despre titlul câștigat de Steaua:**

Președintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, că Steaua a câștigat titlul pentru că nu a avut adversari și i-a avertizat în glumă pe conducătorii, antrenorii și jucătorii formației roș-albastre să se pregătească pentru că sezonul următor revine în Liga I „uraganul” Rapid.

„Nu le-a ținut nimeni piept, nu au avut concurență. Au câștigat la pas. Ei au meritat campionatul, nu au avut adversari. Dar vine uraganul la anul, adică noi, să se pregătească”, a spus Manea într-o conferință de presă.

Antrenorul Viorel Moldovan a afirmat că Steaua a meritat titlul pentru că a controlat de la început Liga I. „Merită cu prisosință titlul de campioană. Cei de la Steaua au controlat acest campionat. Au o echipă puternică și omogenă. Bravo lor”, a precizat Moldovan.

Echipa Steaua și-a asigurat, joi, titlul de campioană a României, al 25-lea din istorie, în urma victoriei din meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Cu trei etape înainte de final, Steaua are un avans de 10 puncte față de locul doi și nu mai poate fi ajunsă, în contextul în care mai sunt 9 puncte în joc.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă