„Mai bine mă uit la National Geographic, decât la meciurile echipelor românești în cupele europene!”

03 Nov. 2011, 16:30 Liga 2
„Mai bine mă uit la National Geographic,** decât la meciurile echipelor românești în cupele europene!

Nemulțumit de rezultatele echipelor românești în cupele europene, antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat că nu se va uita, joi seară, la meciurile pe care Steaua, Rapid și FC Vaslui le vor disputa în etapa a patra a fazei grupelor Europa League. Popică spune că mai bine completează un rebus sau se uită pe National Geographic decât să vadă cum echipele românești se fac de râs în Europa.

„Mai bine mă uit la National Geographic sau fac un rebus, decât la meciurile echipelor românești în cupele europene! Polonezii ne-au dat în cap, israelienii ne-au omorât. De ce să mă mai uit la meciurile din Europa League, să văd cum ne facem de râs? Nu știu dacă mai facem un punct sau două în grupe. Oricum, nici vorbă de calificare în primăvara europeană. Oricum, e bine că tot avem echipe în grupe și mai facem câte un punct. După părerea mea, peste doi-trei ani vom fi la pământ și ne vom face de râs”, a declarat Ionuț Popa.

Obligați să câștige

Legat de meciul de sâmbătă, cu Victoria Brănești, Popa a precizat că are probleme de lot, mai mulți jucători fiind incerți din punct de vedere medical.
„Bădic și Tincu au luat cartonaș roșu cu Botoșaniul și vor lipsa sâmbătă, Bâlbă și Boeștean nu au făcut deloc antrenamente săptămâna asta, cei doi împreună cu Onofraș și Straton fiind incerți din motive medicale. Gado este singurul apt din lista mai veche de accidentați, dar abia s-a refăcut și nu știu dacă va putea duce un meci întreg. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar suntem nevoiți să luăm cele trei puncte pentru a rămâne în plasa echipelor fruntașe”, a mai spus Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

03 Nov. 2011, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă