„Magiun” țintește contra Berceniului prima victorie din campionat: „Acum se schimbă datele problemei”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 13:11 Liga 2

Rapid CFR disputa la finalul acestei saptamani primul meci oficial in fata propriilor suporteri dupa o asteptare de trei luni si jumatate, echipa antrenata de Marin Barbu urmand sa primeasca maine, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, replica nou-promovatei ACS Berceni, intr-un joc contand pentru etapa a IV-a a Ligii a II-a.

In ciuda problemelor financiare ale clubului, jucatorii au aratat caracter, au uitat de lipsa banilor din buzunare si au iesit neinvinsi din primele doua meciuri disputate de la startul noului sezon, iar maine isi propun sa obtina si prima victorie. „Sper ca sambata sa vina si prima victorie pentru noi. Vom trai si vom vedea. Mai trebuie si baietii astia motivati cu ceva. Am trecut pe langa cele trei puncte si la Galati, dar acum se schimba datele problemei. Jucam acasa, e vorba de alta tactica, de o abordare mult mai curajoasa a meciului. Important este ca jucatorii sa se recupereze cat mai repede. E greu sa faci 1.500 de kilometri in cateva zile. In acesta privinta, oaspetii sunt avantajati. Noi am jucat doua meciuri in deplasare in mai putin de o saptamana, iar ei niciunul. Nu-i corect! Sportul a stricat campionatul”, a declarat antrenorul Marin Barbu.

„Magiun” spera ca rezultatele bune inregistrate de rapidistii in primele etape sa-i determine pe spectatorii suceveni sa vina in numar cat mai mare la meciul cu ACS Berceni. „Publicul a vazut rezultatele de pana acum, a vazut ca se poate forma o echipa bunicica la Suceava si cred ca-i curios sa vada pe baieti la lucru. Speram ca lumea sa plece multumita de la stadion”, a mai spus Barbu.

„Ceferistii” se confrunta cu o singura absenta in perspectiva primului meci stagional de pe Areni, cea a mijlocasului Florin Apetri, care a ales sa renunte la cariera de fotbalist la varsta de doar 32 de ani. „Apetri a ales ce-i mai bine pentru el si pentru familia lui. Trebuie sa-i respectam decizia. Fotbalul este imprevizibil. Iti poate oferi multe sau poate sa nu-ti dea nimic”, a comentat Marin Barbu.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă