„Magiun” și-a dat demisia!

27 Sep. 2011, 15:39 Liga 2

După o întâlnire cu conducerea clubului Callatis, antrenorul principal, Marin Barbu și-a prezentat demisia, contractul său fiind reziliat de comun acord. Echipa din Mangalia este „lanterna roșie” a seriei I, având doar o victorie după 6 etape și -6 în clasamentul adevărului. Fostul secund, Cristi Schiopu este antrenor interimar și va pregăti meciul de sâmbătă, de la Ovidiu, cu Viitorul Constanța.

„Nu am reușit să fac echipa pe care am dorit-o. Am pierdut cinci meciuri pe greșeli personale ale jucătorilor și la acest nivel, nu este posibil așa ceva. Cum mereu când nu sunt rezultate, antrenorul este de vină, am preferat să-mi dau demisia”, a explicat Marin Barbu decizia de a se despărți de Callatis.

„Am încercat să obținem puncte, dar începutul de campionat ne-a fost defavorabil din cauza greșelilor făcute de unii jucători. Toți suntem de vină, dar trebuie să ne revenim, până nu este prea târziu. Prima ocazie este sâmbătă, la Ovidiu, unde sperăm să facem un joc bun. În Cupă, ne-au învins pe o greșeală a portarului nostru, în finalul prelungirilor”, a explicat președintele echipei, Neculai Tănasă, schimbarea antrenorului.

Articol scris de Cătălin Donose

27 Sep. 2011, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă