„Magiun” se duce să scape Rapidul de la retrogradare

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 11:49 Liga 2

După eșecul de sâmbătă, de pe Areni, împotriva grupării Dinamo II București, scroe 1-2, care a complicat și mai mult situația Rapidului în clasament, conducătorii grupării sucevene au ajuns la concluzia că se impune o consolidarea băncii tehnice.

Alb-vișiniii au lăsat deoparte neînțelegerile de astă vară și i-au cerut sprijinul lui Marin Barbu, actualul consilier sportiv al celor de la Sporting. „Eu am reînnodat relația de colaborare cu fotbalul sucevean în urmă cu aproximativ două luni, la solicitarea lui Ion Prichici, patronul de la Sporting, de care mă leagă o veche prietenie. Mă voi consulta și cu dânsul în momentul în care voi analiza oferta celor de la Rapid, pentru că el a fost cel care m-a adus la Suceava și mi se pare normal să las loc de bună ziua”, declara Marin Barbu ieri seară, înainte de demararea negocierilor cu Rapid.

Până ieri seară nu am putut să-i contactăm pe președintele Gabriel Clim și pe Marin Barbu, semn că discuțiile s-au prelungit târziu în noapte. Am dat însă de Ion Prichici, care ne-a confirmat că negocierile dintre cele două părți sunt pe calea cea bună. „Pentru binele fotbalului sucevean, mi-am dat acordul ca Marin Barbu să plece la Rapid. Așa cum i-am ajutat pe cei de la Rapid atunci când au promovat, încerc să-i sprijin și acum, când luptă pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat boss-ul celor de la Sporting.

Dacă nu va interveni nimic neprevăzut, „Magiun” va conduce astăzi primul antrenament al Rapidului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă