„Magiun” pregătește rapidiștii pentru meciul decisiv cu Sportul: „Nu merităm să retrogradăm”

Marius ANGHEL 22 Jun. 2013, 18:21 Liga 2

Rapidistii pregatesc meciul de miercuri cu Sportul Studentesc sub comanda lui Marin Barbu. „Magiun” a revenit de urgenta la Suceava si a condus ultimele doua antrenamente de pe Areni. Tehnicianul s-a conformat deciziei luata de comisiile Federatiei, dar a precizat ca, in intreaga lui cariera, nu a mai vazut ca un meci oficial din campionatul intern sa se joace tocmai la sfarsitul lunii iulie.

„In cariera mea de jucator si antrenor – si cred ca am multi ani petrecuti in fotbal – n-am mai intalnit o situatie in care sa joci un meci oficial in cea de-a treia decada a lunii iunie. Federatia Romana de Fotbal este insa ca Justitia in viata civila. Vom merge sa jucam. N-avem ce face”, a spus Marin Barbu.

Marin Barbu a precizat ca, in ciuda problemelor financiare, jucatorii inca au pofta de joc la antrenamente, iar Rapidul nu merita sa retrogradeze: „Spre cinstea lor si satisfactia noastra, in ciuda problemelor financiare, baietii au venit conectati la antrenament. Bravo lor! Daca ne ajuta Dumnezeu ca aceasta echipa sa ramana in Liga a II-a, un mare merit il au acesti baieti. Chiar daca sunt criticati si huliti, formeaza o echipa care nu merita sa retrogradeze.”

Tehnicianul considera ca gruparea „ceferista” putea termina lejer intre primele opt echipe din serie daca beneficia de o organizare mai buna la nivelul conducerii. „Eu cred ca, daca pana acum ar fi fost o organizare mai buna din partea tuturor factorilor, aceasta echipa putea sa termine la pas intre primele opt locuri”, a mai spus Barbu.

„Magiun” mizeaza la meciul cu Sportul si pe serviciile fratilor Plamada, care se vor alatura lotului rapidist incepand de luni. „Presedintele clubului a hotarat ca cei doi sa mearga la Botosani, el este patronul si el decide soarta jucatorilor. Am inteles ca vor reveni la Suceava si se vor alatura lotului. Oricum, au lipsit o zi-doua de la antrenamente si nu vor avea probleme cu integrarea in cadrul echipei”, a conchis Barbu.

Meciul dintre Sportul Studentesc si Rapid Suceava, contand pentru penultima etapa a Ligii a II-a este programat miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul Giulesti.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 22 Jun. 2013, 18:21 Liga 2
Pe aceeași temă