„Luceferii”, nerăbdători să debuteze în Liga 2. „Vrem să fim surpriza plăcută a campionatului”

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 15:19 Liga 2

Nou-promovata Luceafărul Oradea debutează în campionatul Ligii 2, ediția 2016/2017, sâmbătă, pe teren propriu, la SânMartin, după ce în prima etapă meciul pe care ar fi trebuit să-l desfășoare la Academica Clinceni a fost amânat din cauza dereglării competiției, datorată retragerii celor de la FCM Baia Mare.

De la ora 11:00, singura echipă din județul Bihor care participă în eșalonul secund, primește vizita ilfovenilor de la CS Afumați, un adversar care are un moral excelent în urma victoriei cu 16-0 înregistrate cu Șoimii Pâncota. Și Luceafărul stă bine la acest capitol, după ce săptămâna trecută a trecut cu 12-0 de Metropolitan Ișalnița, într-un amical. Tocmai de aceea, antrenorul Florin Farcaș este optimist înaintea debutului în Liga 2.

„Suntem nerăbdători să începem campionatul, după ce runda trecută am fost nevoiți să jucăm un amical. Ne-am pregătit bine în toată această perioadă și acum așteptăm să culegem roadele. Am încredere în băieți, i-am văzut motivați, cred în valoarea lor și în unitatea grupului. Întâlnim o nou promovată, care vine cu moralul ridicat după victoria la scor fluviu repurtată în prima etapă, o echipă omogenă, pragmatică. Avem obligația să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc. Suntem cu gândul doar la victorie. Luceafărul își propune să practice un fotbal cât mai plăcut, vrem să atragem lumea la stadion și, de ce nu, să fim surpriza plăcută a campionatului”, a declarat, pentru bihon.ro, Farcaș, care are la dispoziție tot lotul.

Pentru meciul cu CS Afumați, spectatorii au intrarea liberă pe Stadionul Luceafărul din Sânmartin.

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă