Luceafărul, la prima deplasare în Liga 2. Arnăutu vrea victoria cu Sepsi: „Sunt pregătit să și marchez”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 15:47 Liga 2
Luceafărul, la prima deplasare în Liga 2.** Arnăutu vrea victoria cu Sepsi:

Luceafărul Oradea va efectua în etapa a 3-a a Ligii 2 prima deplasare în noul sezon competițional, după ce în prima rundă ar fi trebuit să joace pe teren propriu, iar în cea de-a doua a întâlnit pe CS Afumați tot acasă. Gruparea bihoreană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Sfântu Gheorghe, cu o altă nou-promovată în eșalonul secund, cele două echipe aflându-se înaintea meciului direct la egalitate de puncte.

După debutul cu dreptul în fața celor de la Afumați, ilfovenii fiind și ei tot nou-promovați în Liga 2, Luceafărul speră la un rezultat pozitiv în Covasna, însă nu îi va fi ușor după ce Sepsi și-a ridicat moralul cu acel 7-0 în fața Pâncotei.

„Ne așteaptă un joc dificil, dar vom încerca să facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Avem încredere în forțele noastre și sperăm să învingem. Sunt pregătit să și marchez, dacă voi avea ocazia, dar nu e important cine înscrie, ci să cucerim punctele puse în joc. E început de campionat și e bine să acumulăm cât mai multe puncte”, a spus, pentru bihon.ro, atacantul Sergiu Arnăutu.

„Venim după o victorie, ne-am pregătit bine, sperăm să facem un joc cât mai bun și să obținem un rezultat pe măsură”, a completat antrenorul Luceafărului, Florin Farcaș.

În primul joc desfășurat pe teren propriu de cei de la Sepsi OSk, covăsnenii au pierdut cu 3-2 în fața celor de la FC Brașov.

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă