Lovitură pentru Viitorul Pandurii? Andrei Dragu ar fi semnat cu un club din Liga 1. Jucătorul cu clauză de un milion de euro neagă înțelegerea

Răzvan STÎNGĂ 20 Feb. 2021, 14:57 Liga 2
Lovitură pentru Viitorul Pandurii? Andrei Dragu ar fi semnat cu un club din Liga 1. Jucătorul cu clauză de un milion de euro neagă înțelegerea

Andrei Dragu (21 de ani), de la Viitorul Pandurii, este unul dintre cei mai interesanți și de perspectivă tineri care evoluează în Liga 2.

Fotbalistul versatil, care poate juca atât ca fundaș lateral cât și mijlocaș lateral, a intrat în atenția multor echipe din Liga 1 și chiar ar fi semnat recent un contract cu FC Botoșani.

Andrei Dragu, contract cu FC Botoșani? 

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a confirmat, susține Știri Botoșani, faptul că jucătorul s-a înțeles cu echipa sa. Cu toate acestea, site-ul citat nu oferă și o declarație din partea finanțatorului moldovenilor, pentru a fi cât mai credibil.

Dacă situația se confirmă, înseamnă că FC Botoșani a profitat de faptul că Andrei Dragu se află în ultimele șase luni de contract cu Viitorul Pandurii și a luat legătura cu el.

Dragu era/este greu de luat în alte condiții, mai ales că în contractul cu gorjenii este stipulată o clauză de transfer de un milion de euro. Informația a fost confirmată chiar de fotbalist, într-un interviu acordat pentru Liga2.ro, în luna decembrie a anului trecut.

”Într-adevar, acum ceva timp se tot vehicula despre acea clauză de reziliere colosală pentru un jucător de Liga a 2-a. Sunt conștient de calitățile mele, dar și realist totodată. Cât despre plecare, momentan sunt la Viitorul Pandurii și îmi respect contractul până la final, după aceea vom putea vorbi și de sume. În principiu, dacă ar fi vorba de o sumă considerabilă de nivelul eșalonului, cred ca aș putea să primesc oferte.

(n.r. – Concret, ai semnat acea clauză?) Clauza este în contractul semnat acum 3 ani, nici nu am luat-o în serios pe atunci, eram copil!”, spunea Andrei Dragu pentru Liga2.ro.

Andrei Dragu neagă înțelegerea cu FC Botoșani. Viitorul Pandurii l-a pus să se antreneze separat pentru că nu a semnat prelungirea 

În ciuda presupusului anunț făcut de patronul Botoșaniului, jucătorul neagă faptul că s-ar fi înțeles cu clubul din Liga 1 sau că ar fi ajuns la un acord verbal cu cei de acolo.

La începutul perioadei de pregătire din această iarnă, Viitorul Pandurii l-a trimis pe tânărul de 21 de ani să se antreneze singur, cu antrenorii de la juniori, pentru că nu a vrut să semneze prelungirea contractuală, potrivit Pandurul.

Mai mult, au apărut zvonuri că s-a pus problema să nu fie luat nici în cantonamentul organizat în această iarnă de formația din Târgu Jiu, la Sânmartin. În cele din urmă, s-a alăturat lotului după a doua partidă amicală a iernii.

Andrei Dragu, titular în primul meci al anului pentru Viitorul Pandurii 

Cert este că antrenorul Flavius Stoican a contat pe Andrei Dragu în prima etapă din acest an, din Liga 2. A evoluat 90 de minute în partida cu Universitatea Cluj, de la Târgu Jiu, câștigată de ardeleni cu 2-1. În minutul 90 a fost înlocuit cu Răzvan Vulpe.

În primul joc oficial din 2021 al echipei sale, Dragu a fost pe teren 89 de minute împotriva prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș (scor 1-0). În ultimele minute a fost înlocuit cu Paul Mitrică.

În total, în acest sezon de Liga 2, Andrei Dragu a evoluat în 14 meciuri, pe lângă cele din Cupa României, și a marcat trei goluri, cu Fotbal Comuna Recea (4-3), Unirea Slobozia (3-1) și CS Mioveni (2-1).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-joaca-in-deschiderea-etapei-a-17-a-fc-u-craiova-in-ultimul-meci-runda-a-doua-a-ligii-2-din-2021-se-disputa-tot-de-joi-pana-marti-programul-19170221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pas-gresit-in-lupta-pentru-play-off-pentru-viitorul-pandurii-flavius-stoican-a-dat-vina-pe-starea-gazonului-de-la-targu-jiu-pentru-primul-esec-din-2021-noi-chiar-jucam-fotbal-terenul-ne-a-19170176

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-importanta-pentru-u-clujenii-s-au-impus-pe-terenul-contracandidatei-viitorul-pandurii-si-spera-in-continuare-la-promovare-costel-enache-aveam-nevoie-de-victorie-19170151

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Feb. 2021, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă