Lovitură de imagine dată de UTA chiar înaintea barajului de promovare. UTA Bătrâna Doamnă devine Fotbal Club UTA Arad

Marius ANGHEL 09 Jun. 2017, 19:05 Liga 2
Lovitură de imagine dată de UTA chiar înaintea barajului de promovare.** UTA Bătrâna Doamnă devine Fotbal Club UTA Arad

După ce Adrian Marțian a băgat în faliment clubul UTA, suporterii arădeni s-au reorientat rapid și au pornit din Liga a 4-a cu UTA Bătrâna Doamnă, un proiect creat pentru ca orașul Arad să nu rămână fără fotbal și spiritul utist. Terminația din denumirea oficială a clubului i-a „zgâriat” puțin pe urechi pe fani, însă, de astăzi, aceasta va dispărea și va rămâne doar ca poreclă, așa cum era cunoscută formația înființată de baronul Francisc von Neuman.

Suporter Club UTA, ca și deținătoare a drepturilor federative ale clubului UTA, a făcut toate demersurile de a scăpă de „coada” Bătrâna Doamnă, iar de astăzi, 9 iunie, acest lucru a devenit realitate, scrie Sport Arad. Organismul fanilor, susținut de juristul Alin Cristian Vesa, a câștigat în Instanță dreptul ca UTA Bătrâna Doamnă să poată folosi denumirea de Fotbal Club UTA Arad.

Numele clubului va fi schimbat oficial în această vară și va fi folosit începând cu noua ediție de campionat, Liga a 2-a sau Liga 1.

E o lovitură de imagine dată de UTA Bătrâna Doamnă chiar înaintea meciului de baraj pentru promovare în Liga 1 cu ACS Poli. Meciul tur are loc luni, 12 iunie, de la ora 20:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, iar returul are loc joi, 15 iunie, de la ora 17:30, pe arena „Otto Greffner” din Șiria.

Suporter Club UTA a anunțat în această seară că va susține mâine, 10 iunie, de la ora 11:00, la sediul clubului UTA, pe Calea Victoriei, o conferință de presă comună SCU – club pe un subiect foarte important pentru UTA.

Marius ANGHEL 09 Jun. 2017, 19:05 Liga 2
Pe aceeași temă