Liga a II-a și a III-a nu se amână, însă arbitrii decid dacă vor da startul meciurilor!

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 15:35 Liga 2
Liga a II-a și a III-a nu se amână,** însă arbitrii decid dacă vor da startul meciurilor!

Dilema tuturor oficialilor echipelor din Liga a II-a și a III-a, aceea dacă etapa a 19-a și a 17-a a celor două campionate va fi amânată din cauza condițiilor meteo, a fost clarificată astăzi. Contactați de Liga2.ro, reprezentanții eșalonului secund și al treilea în CEx, Cornel Șfaițer și Cristian Bobar, au confirmat că vremea proastă și condițiile precare în care au ajuns terenurile de joc ale stadioanelor unde se vor disputa partidele de la finalul acestei săptămâni nu vor împiedica desfășurarea acestora.

„S-a decis ca etapele celor două campionate să se desfășoare, indiferent de condițiile meteo care vor fi la ora disputării meciurilor. Rămâne însă ca arbitrii și observatorii delegați la partide să decidă dacă acestea se pot desfășura în condiții decente sau vor alege varianta amânării.”, au sunat declarațiile celor doi oficiali.

Etapa a 17-a a Ligii a III-a este programată să se dispute vineri, de la ora 15:00, în timp ce etapa a 19-a a Ligii a II-a se va desfășura sâmbătă și duminică.

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă