Liga a II-a mai stă încă o săptămână? „Returul se va amâna din nou”

28 Feb. 2012, 15:45 Liga 2
Liga a II-a mai stă încă o săptămână?**

Partida de verificare de sâmbăta trecută, cu Rapid CFR Suceava, ar putea rămâne ultimul test susținut de FCM Bacău înaintea reluării campionatului ligii secunde. Cu o condiție: returul să înceapă pe 10 martie. „În cazul în care campionatul va fi reluat la data fixată, e clar: nu mai jucăm nicio partidă de verificare. Dacă returul se va amâna în schimb cu încă o săptămână, iau în calcul un nou meci test; fie cu Petrotub Roman, fie cu CSM Pașcani”, a precizat antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru.

Vede o nouă amânare

Tehnicianul „galben-albaștrilor” consideră ca există șanse mari ca startul ligii secunde să cunoască o nouă amânare. „După părerea mea, returul se va amâna din nou. Prognoza meteo nu este una încurajatoare, iar starea suprafețelor de joc este extrem de precară. Oricum, până la finalul săptămânii se va ști cu exactitate dacă se începe sau nu pe 10 martie, însă, la cum se prezintă terenurile, nu e nicio tragedie dacă prima etapă va avea loc pe 17”, a spus Poenaru.

Aceeași structură

Indiferent de data la care se va relua competiția cadetă, structura antrenamentelor pe care FCM Bacău le va efectua în perioada următoare rămâne neschimbată. „Lucrăm preponderent tehnico-tactic, chiar dacă întâmpinăm probleme în găsirea unor terenuri de antrenament propice”, a declarat Gheorghe Poenaru, care a programat în această săptămână două antrenamente pe teren acoperit, în balon: „Căutăm soluții, astfel încât să începem returul în forță”. Indiferent că va fi pe 10 sau pe 17.

Sursa: Deșteptarea

28 Feb. 2012, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă