Liderul merge la Slobozia fără 3 titulari! Toți au luat intenționat galben ca să fie suspendați

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 12:14 Liga 2
Liderul merge la Slobozia fără 3 titulari!** Toți au luat intenționat galben ca să fie suspendați

 FC Botoșani va merge la Slobozia fără căpitanul Ciprian Dinu, fundașul stânga Florin Acsinte și cel mai în formă jucător din retur, mijlocașul Marius Croitoru. Cei trei au primit cartonașe galbene în partida cu Chindia Târgoviște și nu pot evolua cu Unirea Slobozia.

Tehnicianul Cristi Popovici a recunoscut că a fost o strategie stabilită înaintea meciului care Acsinte, Dinu și Croitoru să stea în meciul cu Slobozia pentru a putea evolua în mod sigur cu CF Brăila și Săgeata Năvodari, două dintre contracandidatele la promovare. La limita suspendării mai erau încă trei jucători de la FC Botoșani, dar Cristi Popovici a considerat că șase schimbări în primul 11 ar fi fost prea mult și exista riscul de a pierde meciul de la Slobozia.

Antrenorul principal al FC Botoșani nu este îngrijorat de faptul că vor lipsi trei jucători de bază și susține că are soluții, iar obiectivul este câștigarea celor trei puncte în partida cu Unirea Slobozia.

„Aveam șase jucători la limita cartonașelor galbene. Sunt jucători care îi pot înlocui pe cei care au luat astăzi cartonașe fără niciun fel de problemă. Vreau să mă prindă meciurile cu Brăila și Săgeata cu jucătorii valizi și să nu fie în pericol de suspendare. La Slobozia vor lipsi Croitou, Ciprian Dinu și Acsinte. Chiar dacă nu îi vom avea pe cei trei, ne propunem să câștigăm meciul de la Slobozia. Jucătorii care îi vor înlocui abia așteaptă să joace. Sunt jucători care au evoluat foarte puțin în cele șase meciuri din acest retur”, a spus Cristi Popovici.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă