Lider de oțel! SC Oțelul bate FC Brașov și urcă pe locul 1. Dan Alexa, resemnat: ”Am jucat prost. Nu meritam mai mult din acest meci”

Adi MARICA 18 Sep. 2022, 14:50 Liga 2
Lider de oțel! SC Oțelul bate FC Brașov și urcă pe locul 1. Dan Alexa, resemnat: ”Am jucat prost. Nu meritam mai mult din acest meci”

SC Oțelul este noul lider al Ligii a 2-a, după victoria cu 2-1 în fața echipei FC Brașov. Echipa lui Dorinel Munteanu a fost mult peste Brașovul lui Dan Alexa. Peste 5000 de fani ai Oțelului au asistat la victoria care i-a propulsat pe gălățeni pe primul loc.

FC Brașov, eșec cu SC Oțelul în etapa a 7-a din Liga 2

Meciul a fost controlat autoritar de SC Oțelul. Mario Mitoi a deschis scorul la o fază în care defensiva brașoveană și-a arătat limitele, iar în partea secundă George Cîrjan a majorat scorul cu un gol fabulos, șut de la marginea careului direct în vinclul porții lui Micu.

Scorul putea fi chiar și mai mare. Dacă echipa gălățeană a arătat bine și a arătat că nu întâmplător se bate cu șanse reale la play-off, de cealaltă parte, Brașovul lui Alexa a fost un adversar net inferior și fără potență ofensivă.

Dacă vrem să obținem ceva, trebuie să fim cel puțin la fel de motivați și determinați ca și ei”, își avertiza Alexa jucătorii înaintea meciului de la Galați. Cu Dan Alexa suspendat, echipa brașoveană a făcut un joc slab și nu a emis pretenții în atac decât pe final, atunci când Lazăr a redus din diferență după un corner. Prea puțin pentru a emite pretenții la Galați.

Dan Alexa, sincer după ce FC Brașov a pierdut cu SC Oțelul: ”Am făcut un joc prost”

Antrenorul echipei FC Brașov, Dan Alexa, a recunoscut superioritatea Oțelului în acest meci.

Am început prost meciul și am jucat sub nivelul nostru în prima repriză. O victorie meritată a Oțelului, obținută în primul rând  prin determinare. Chiar dacă am avut și noi trei ocazii în partea secundă, nu trebuie să ne lăsăm păcăliți pentru că am făcut un joc prost. Sunt nemulțumit de prima repriză, de nivelul arătat astăzi și, din punctul meu de vedere,  chiar nu meritam mai mult din acest meci”, a spus Alexa.

  • FC Brașov, cu SC Oțelul: Micu- Marc, Fustar (Joao Amorim 25’), Jovanovic (Covalciuc 67’) – Burlacu, Lazăr, Vasile Constantin, Mitrov (Oltean 46’), Dumbravă – Lambrinoc (Cociș 46’) – Angelov (Chică- Roșă 46’)
    Rezerve neutilizate: Mikulic – Negrean, Tudor, Kirilenko

Partida integrală dintre SC Oțelul și FC Brașov

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-se-incheie-de-la-ora-1100-cu-ultimele-patru-meciuri-unirea-slobozia-revine-pe-locul-1-daca-invinge-19245806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-a-depasit-normal-de-goluri-la-dej-si-a-reusit-sa-si-intrerupa-seria-negativa-ioan-mera-avem-putine-puncte-s-a-investit-foarte-mult-in-echipa-19245870

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-dej-chiajna-targu-jiu-baia-mare-si-bucuresti-gazdele-meciurilor-care-incep-de-la-ora-1100-jocul-stelei-nu-se-mai-disputa-astazi-19245744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-victorie-scurta-cu-ultima-clasata-din-liga-2-daniel-oprescu-reactie-dupa-succesul-cu-metaloglobus-victorie-italieneasca-am-marcat-si-am-incercat-sa-conservam-rezultatul-19245843

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-romania-u20-mizeaza-pe-fotbalisti-din-ligile-inferioare-alexandru-pelici-a-trimis-convocari-pentru-12-jucatori-in-timp-ce-daniel-pancu-a-chemat-sapte-19245826

 

 

Adi MARICA 18 Sep. 2022, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă