Legendele Stelei, tot mai vocale în privința dreptului de promovare. Vor merge la Guvern și vor cere schimbarea Legii Sportului. Adrian Bumbescu: ”E păcat să avem stadionul, echipa, brandul și să ni se pună piedici”

Andrei PASCU 12 Jan. 2024, 13:38 Liga 2
Legendele Stelei, tot mai vocale în privința dreptului de promovare. Vor merge la Guvern și vor cere schimbarea Legii Sportului. Adrian Bumbescu: ”E păcat să avem stadionul, echipa, brandul și să ni se pună piedici”

Legendele Stelei au promis că se vor implica într-un anumit mod pentru a ajuta clubul să promoveze în prima divizie, iar Adrian Bumbescu a declarat că se vor face demersuri, din partea lui și a celorlalte glorii, pentru ca Legea Sportului să fie schimbată, iar ”militarii” să poată astfel urca în SuperLiga.

Mai mulți foști fotbaliști vor merge la Guvern și vor solicita ca legislația care prevede că echipele departamentale nu pot evolua mai sus de Liga 2 să fie schimbată.

Legendele Stelei merg la Guvern și vor cere schimbarea Legii Sportului

Adrian Bumbescu a întărit ceea ce a transmis Daniel Oprița pentru Liga2.ro, anume că urmează să vină trei jucători la Steaua, cu ajutorul cărora echipa să evolueze și în acest sezon în play-off-ul Ligii 2. Însă, marea miză este obținerea dreptului legal de promovare în prima divizie, aspect la care s-au referit în ultima perioadă atât Marius Lăcătuș, cât și Tudorel Stoica.

Bumbescu a vorbit public despre intențiile pe care le au el și ceilalți foști fotbaliști de legendă ai Stelei, să meargă la Guvern pentru a cere modificarea Legii Sportului, astfel încât echipa să promoveze chiar dacă nu va atrage un investitor privat.

Eu sunt în continuare la Steaua, sunt consilierul lui Oprița. Încercăm să intrăm în play-off, vom aduce și doi-trei jucători și vor mai pleca doi-trei. 

Sperăm să facem o comisie a gloriilor, să mergem la conducerea mare a Guvernului și să cerem promovarea echipei. Este păcat să avem stadionul, echipa, brandul și să ni se pună asemenea piedici”, a declarat Adrian Bumbescu la Digi Sport.

Marius Lăcătuș și Tudorel Stoica, supărați pe conducerea Stelei

La finalul anului trecut, Marius Lăcătuș a declarat că este pesimist în ceea ce privește obținerea dreptului de promovare pe parcursul sezonului în curs și crede că oamenii din conducere trebuie să iasă și să vorbească public despre ce se întâmplă cu adevărat acolo:

Sunt doi ani de când nu au drept de promovare. Dacă nu au dat niciun răspuns în doi ani, crezi că vor da un răspuns anul acesta? Cineva ar trebui să iasă în față, să își asume responsabilitatea și să pună cărțile pe față!

 

«Dom-le, asta e situația, de asta nu vrem să facem o asociere, de asta ținem echipa asta», ca să știe și suporterii, să știm și noi în ce ape ne scăldăm”.

Apoi, la începutul acestui an, Tudorel Stoica a vorbit și el public despre ce se întâmplă la Steaua și a afirmat că își dorește ca structura clubului să fie schimbată, dar că nu înțelege de ce până acum nu s-a ajuns la o concluzie pozitivă:

Mi-aș dori ca în sezonul 2024/ 2025 (n.r. – Steaua) să intre în SuperLiga și să ne mulțumească pe noi și pe majoritatea suporterilor. Sper să se hotărască ce vor să facă, să spună. E un mister pe care nu pot să-l înțeleg”.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-ar-avea-o-superoferta-din-prima-liga-pentru-un-fundas-19297318

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adelin-pircalabu-nu-mai-continua-cu-viitorul-pandurii-19297314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/preparatorul-fizic-al-ceahlaului-este-imobilizat-la-pat-19297307

https://liga2.prosport.ro/seria-1/preparatorul-fizic-al-ceahlaului-este-imobilizat-la-pat-19297307

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-financiare-in-liga-2-si-liga-3-19297290

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-oficializata-de-unirea-dej-alexandru-dulca-19297281

Andrei PASCU 12 Jan. 2024, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă