Legătură la distanță

27 Mar. 2012, 14:29 Liga 2
Legătură la distanță

1-0 în deplasare la Dunărea Galați, 3-0 acasă cu Dinamo II București. Despărțite de un eșec la Constanța (0-2) la startul returului, cele două victorii ale „galben-albaștrilor”, ultima din 2011 și prima din 2012, își găsesc un punct comun pe lista marcatorilor din fiecare meci. Legătura o face Ionel Mihălăchioaie, care a înscris din lovitură liberă în ambele partide încheiate favorabil pentru FCM Bacău.

În dublu exemplar

La sfârsitul lui noiembrie și al turului, pe terenul Dunării, jucătorul de 21 de ani al Bacăului a reușit o transformare de trei puncte, bifând primul său gol în liga secundă. Un euro-gol, de la aproximativ 35 de metri de poarta gălățeanului Pârvu. După patru luni, Mihălăchioaie a repetat execuția și a marcat sâmbătă pentru 2-0 într-o victorie la scor de forfait cu Dinamo II, învingându-l pe Ciucă de la peste 30 m.

Specialitatea casei

„Amândouă golurile au fost foarte frumoase. Mă bucur că am reușit să marchez și cu Dinamo II și sper să o țin tot așa, să-mi ajut echipa și să luăm cele trei puncte mereu”, spune fotbalistul care a băgat mingea în plasă în ultimele două victorii ale FCM-ului. De fiecare dată, prin șuturi-bombă de la distanță care tind să devină „marcă înregistrată”. „Nu este vorba neapărat de o specialitate. Ține de concentrare și de forma de moment”, explică Ionel Mihălăchioaie.

Linie ascendentă

După ce au regăsit gustul succesului la primul meci acasă din retur, în care Mihălăchioaie și-a trecut numele pe lista marcatorilor, „galben-albaștrii” au în față o nouă provocare la Tulcea. Acolo unde „doiarul” din lotul FCM-ului visează să facă o nouă legatură cu victoria: „Rezultatul cu Dinamo ne dă foare multă încredere. Sperăm să facem un joc foarte bun cu Delta Tulcea și să mergem pe aceeași linie în continuare”.

Sursa: Deșteptarea

27 Mar. 2012, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă