Lăzărescu, resemnat după decizia TAS: „Nu ne așteptam. Trebuie să regândim toată strategia”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 18:37 Liga 2
Lăzărescu, resemnat după decizia TAS:**

Decizia prin care Tribunalul de Arbitraj Sportiv a acordat licența clubului FC Rapid pentru ediția 2014-2015 a Ligii 1 a dat peste cap planurile celor de la FC Clinceni. Ilfovenii ar fi beneficiat de promovarea în primul eșalon în cazul în care giuleștenii nu ar fi avut câștig de cauză în litigiul cu Federația Română de Fotbal.

Dan Lăzărescu, președintele clubului de lângă Capitală, a comentat la Dolce Sport situația în care se află echipa pe care îl conduce în urma deciziei de azi. „Nu ne așteptam! Trebuie să regândim toată strategia. Am făcut investiții. Am dus echipa în cantonament. Am discutat transferuri cu jucători importanți. Acum trebuie să schimbăm planul din mers. Vom vedea cum vom proceda în continuare” a spus Lăzărescu, care nu știe, deocamdată, dacă va contesta această decizie: „În principiu nu cred ca mai sunt căi de atac. Ne vom întâlni și vom discuta”.

Gruparea FC Rapid a câștigat, luni, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, litigiul cu Federația Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licența clubului giuleștean pentru ediția 2014-2015 a Ligii I. De asemenea, FRF a fost obligată de TAS la plata unor despăgubiri către FC Rapid în valoare de 12.000 de franci elvețieni, reprezentând taxe de judecată.

Echipa Rapid, care a promovat din punct de vedere sportiv la finalul sezonului 2013-2014 ca urmare a poziției secunde ocupate în clasamentului Seriei I a Ligii a II-a, nu primise din partea FRF licența pentru ediția 2014-2015 a Ligii I. În cazul în care nu câștiga litigiul la TAS, în Liga I promova FC Clinceni, formație care încheiase pe locul patru în clasamentul Ligii a II-a.

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă