„Trebuie să recunosc, Farul a predat o lecție”. FC Clinceni, învinsă pentru a doua oară în acest sezon de „marinari”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 11:48 Campionat

FC Academica Clinceni a pierdut și al doilea meci din acest sezon împotriva Farului, scor 0-1, sâmbătă, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 2. Ilfovenii au dominat întâlnirea cu „marinarii”, după spuse antrenorului Laszlo Balint, au avut ocaziile mai importante, însă au primit o lecție de pragmatism, cedând toate punctele în fața unei echipe care și-a creat doar două situații la poarta lui Andrei Marinescu. În meciul tur, FC Clinceni pierduse la Constanța cu 1-4.

Gruparea din Clinceni înregistrează al doilea meci consecutiv pe teren propriu în care nu reușește să câștige, iar după acest eșec coboară în clasament pe locul 4, la trei puncte de primele trei clasate, însă a putea să se distanțeze la șase dacă FC Rapid câștigă luni cu Gloria Buzău.

„Este frustrant să pierzi meciuri pe care le controlezi autoritar, de la un capăt la celălalt. Este frustrant ca o echipă care nu îți e superioară la nici un capitol să te învingă de două ori, în două meciuri jucate în acest sezon. Dar, trebuie să recunosc, Farul a predat ieri, la Clinceni, o lecție de pragmatism. A scăpat cu șansă la multe din ocaziile noastre, a avut un portar în zi de grație și a marcat un gol din cele două situații avute, gol care le-a asigurat cele 3 puncte…

Nu am ce să reproșez jucătorilor mei în ceea ce privește atitudinea, toți au luptat admirabil! Dar în astfel de meciuri, trebuie să ai și realizări… Ori noi am ratat nepermis de mult, din situații foarte clare, și în a doua repriză am comis acele greșeli în apărare, iar Farul este genul de echipă care te taxează atunci când greșești. Nu știu dacă rezultatul meciului este just sau nu, dacă e să judecăm după raportul ocaziilor sau al posesiei, cu siguranță nu este, însă pentru noi, după acest meci, este foarte important să analizăm ce avem de făcut în această săptămână pentru a remedia greșelile și, mai ales, pentru a câștiga ultima etapă care ne-a mai rămas de jucat în acest sezon, cea de la Ceahlăul Piatra-Neamț”, a scris antrenorul Laszlo Balint pe pagina sa de Facebook.

Pătulea a fost faristul care a înscris sâmbătă la Clinceni singurul gol al meciului. Atacantul a împins balonul în poartă din doi meci după o centrare venită din stânga.

Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Academica Clinceni va juca în deplasare, la Piatra Neamț, cu Ceahlăul.

Foto: Răzvan Păsărică (FC Clinceni)

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 11:48 Campionat
Pe aceeași temă