Laurențiu Maxim, la cel mai fericit moment de când s-a apucat de fotbal. Tânărul echipei SC Oțelul a marcat primul gol în Liga 2 chiar în poarta lui Dinamo: ”E o senzație foarte frumoasă, nu pot s-o descriu în cuvinte”

Răzvan STÎNGĂ 18 Aug. 2022, 17:25 Liga 2
Laurențiu Maxim, la cel mai fericit moment de când s-a apucat de fotbal. Tânărul echipei SC Oțelul a marcat primul gol în Liga 2 chiar în poarta lui Dinamo: ”E o senzație foarte frumoasă, nu pot s-o descriu în cuvinte”

Tânărul Laurențiu Maxim, în vârstă de 18 ani, a contribuit la victoria pe care SC Oțelul a înregistrat-o în etapa a 2-a a Ligii 2, cu Dinamo, scor 3-1. A marcat golul de 2-1, fiind un moment foarte important în parcursul său din fotbal de până acum, prima reușită în Liga 2.

Laurențiu Maxim, primul gol în Liga 2: ”E o senzație foarte frumoasă, nu pot să o descriu în cuvinte”

Maxim a fost printre ultimele achiziții făcute de SC Oțelul până să debuteze noul sezon, el venind în urmă cu exact o lună, din Liga 3, de la Viitorul Cluj. Extrema dreaptă s-a născut la Târgu Mureș, iar Dorinel Munteanu pare că a avut ochi bun. Introdus la pauză în duelul cu ”câinii”, Laurențiu Maxim a punctat în minutul 56.

La finalul partidei, în fața camerelor de filmat, vizibil emoționat, Laurențiu Maxim a vorbit despre cel mai fericit moment pe plan personal de când s-a apucat de fotbal.

(N.r. – Cum te simți?) ”E o senzație foarte frumoasă, nu pot să o descriu în cuvinte. Îmi doream foarte mult să marchez, iar când m-a băgat mister am vrut să dau tot ce e mai bun din mine și să îmi ajut cât de mult pot echipa.

(N.r. – Cui îi dedici golul?) Părinților mei, familiei mele, prietenei mele și tuturor antrenorilor care m-au ajutat de la juniori și până acum.

(N.r. – Le faci cinste colegilor?) Eu nu beau, dar dacă vor băieții, trebuie să fac.

(N.r. – Despre promovare) Aștept în Liga 1 și Dinamo. Sper să promovăm și noi sezonul acesta și să fie un joc în Liga 1 între aceste două echipe”, a spus Laurențiu Maxim.

Laurențiu Maxim a venit la SC Oțelul împreună cu alt tânăr, Mario Mitoi

Laurențiu Maxim a venit la SC Oțelul pentru că se încadra în regula ”under” impusă la Liga 2. Dorinel Munteanu a decis că ar putea avea nevoie de el și pentru a ajuta real echipa, pe teren, cu realizări. Maxim a fost adus la ”pachet” cu Mario Mitoi, tânăr ”under” și el, care sezonul trecut a fost sub contract cu Campionii FC Argeș. Ei au fost prezentați în același timp de clubul gălățean.

De altfel, Laurențiu Maxim a intrat în meciul cu Dinamo chiar în locul lui Mario Mitoi, mișcare făcută de Dorinel Munteanu și în prima etapă, cu Politehnica Iași.

Foto și video: SC Oțelul

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Aug. 2022, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă