CS Mioveni continuă să facă schimbări la nivelul lotului. Doi jucători cu experiență, puși pe liber înainte de plecarea în cantonament

Andrei PASCU 17 Jan. 2021, 18:06 Liga 2
CS Mioveni continuă să facă schimbări la nivelul lotului. Doi jucători cu experiență, puși pe liber înainte de plecarea în cantonament

CS Mioveni continuă să facă modificări la nivelul lotului, pentru abordarea ultimelor meciuri din sezonul regular al Ligii a 2-a, în care va încerca accederea în play-off-ul pentru promovare. De la echipa lui Alexandru Pelici au mai plecat doi jucători, cu multă experiență.

Laurențiu Marinescu și Sergiu Negruț nu mai continuă la CS Mioveni 

CS Mioveni nu va conta în a doua parte a campionatului nici pe mijlocașul Laurențiu Marinescu (36 de ani) și pe atacantul Sergiu Negruț (27 de ani), potrivit Sportul Argeșean. Primul dintre ei nu a fost foarte folosit de Alexandru Pelici. Veteranul Marinescu a prins doar opt partide, dintre care doar patru ca titular. El a venit la Mioveni chiar la începutul campionatului, de la Petrolul.

Despărțirea de Sergiu Negruț pare una surprinzătoare, prin prisma faptului că a fost destul de important pentru echipă, până la pauza de iarnă. Atacantul a bifat 13 meciuri și a și marcat de două ori. A fost trimis în echipa de start de șase ori, dar acum este nevoit să își găseacă o nouă echipă. El a sosit la Mioveni tot la începutul sezonului, după plecarea de la Turris Oltul.

CS Mioveni a renunțat la șapte jucători și a adus trei 

CS Mioveni a ajuns la șapte depărțiri în această iarnă, odată cu plecările celor doi. La acest capitol mai intră portarul Valentin Sima (23 de ani), împrumutat la Știința Miroslava, fundașul Andrei Trașcu (23 de ani), împrumutat la Unirea Slobozia, mijlocașul israelian Eitan Velblum (23 de ani), al cărui contract a fost reziliat, mijlocașul Fabrizio Constantin (17 ani), revenit la Unirea Bascov de unde fusese împrumutat, și mijlocașul Jose Cozma (18 ani), revenit la Campionii FC Argeș după împrumut.

În privința venirilor, CS Mioveni i-a adus pe atacantul Ștefan Blănaru (31 de ani), fost la Turris Oltul, pe mijlocașul Marian Șerban (20 de ani), împrumutat de la Universitatea Craiova, și portarul Răzvan Ducan (19 ani), împrumutat de la FCSB. CS Mioveni mai are doi jucători în probe, doi mijlocași, pe tinerii Tiberiu Coman și Leonard Alexandrescu.

CS Mioveni merge pentru 11 zile în cantonament 

Alexandru Pelici și stafful său au programat ca timp de 11 zile, în perioada 18-29 ianuarie, CS Mioveni să se pregătească la Poiana Braşov. Acolo vor avea loc două partide amicale, dar adversarii nu au fost încă deciși. Se are în vedere ca meciurile să fie disputate în compania unor echipe locale.

După revenirea din Poiana Brașov, CS Mioveni va mai disputa alte patru partide amicale, printre care câteva cu adversari mai puternici. Le va întâlni pe CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid.

Foto: CS Mioveni și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-a-asigurat-poarta-razvan-ducan-a-semnat-si-a-inceput-antrenamentele-antrenorul-alexandru-pelici-mai-pregateste-insa-si-alte-transferuri-trebuie-sa-ne-intarim-acolo-19165091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/miscari-de-trupe-la-cs-mioveni-stefan-blanaru-si-marian-serban-s-au-alaturat-lotului-cu-cateva-zile-inaintea-primului-antrenament-dar-au-fost-anuntate-cinci-plecari-19164843

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jan. 2021, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă