Laurențiu Brănescu nu vrea să continue cu Poli Iași și e aproape să semneze cu una dintre nou-promovatele din Liga 1 | EXCLUSIV

Bogdan SAVIN 11 Jun. 2021, 10:39 Liga 2
Laurențiu Brănescu nu vrea să continue cu Poli Iași și e aproape să semneze cu una dintre nou-promovatele din Liga 1 | EXCLUSIV

Campioana din 2021 a Ligii 2, U Craiova 1948 SA, îi are în acest moment în lot, ca portari, pe Robert Popa (18 ani), Mario Enache (17 ani) și Sorin Mogoșanu (27 de ani), însă noul antrenor Adrian Mutu a cerut conducerii clubului și transferul unui goalkeeper care să aibă experiența partidelor din Liga 1.

Laurențiu Brănescu e dorit de Adrian Mutu la ”FC U” Craiova

Adrian Mutu vrea să aducă un nou portar la ”FC U” Craiova, iar ținta sa este Laurențiu Brănescu, ultima dată la Poli Iași, echipă cu care a retrogradat în Liga 2.

ProSport a aflat că șefii formației din Bănie se află în tratative foarte avansate cu Laurențiu Brănescu (27 de ani, 1.94 metri), cel care mai are o ofertă și din partea unui club din străinătate.

Goalkeeper-ul a început fotbalul la Vâlcea, la CSM Râmnicu Vâlcea, de unde a fost achiziționat de Juventus Torino. Brănescu a petrecut mai mulți ani la echipa multiplă campioană a Italiei, însă a fost împrumutat și la Juve Stabia, Virtus Lanciano (ambele din Italia, din Serie B). În cariera sa a mai trecut pe la Szombathelyi Haladas (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru), Dinamo (20 de meciuri în două sezoane), HNK Gorica (Croația, 0 meciuri), Zalgiris (Lituania), Kilmarnock (Scoția) și Politehnica Iași.

La Poli Iași a evoluat în 18 meciuri de Liga 1, cu care a retrogradat în Liga 2.

Brănescu nu dorește să mai rămână la Poli Iași

Din informațiile ProSport, trecerea lui Brănescu la echipa din Craiova patronată de Adrian Mititelu are șanse foarte mari să se realizeze.

Laurențiu Brănescu, portar care a suferit o fractură nazală, nu dorește să rămână și să joace în Liga 2 alături de Poli Iași. Înțelegerea sa cu trupa moldavă era scandentă vara viitoare, însă avea clauză că dacă se retrogradează poate să plece imediat. Astfel, la Craiova va ajunge liber de contract.

Trupa din Copou e pe cale să-l piardă și pe portarul Teodor Axinte (21 de ani), care și-a depus memoriu din cauza faptului că nu a fost plătit de o perioadă lungă de timp.

Referitor la Mario Enache, unul dintre portarii din lotul echipei ”FC U” Craiova, acesta și-a prelungit în cursul zilei de miercuri contractul pe încă cinci ani, însă ar putea fi împrumutat la altă echipă, unde să joace. Concordia Chiajna este interesată de el.

Foto: Robin Vasilius și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-pus-ochii-pe-un-jucator-de-la-fc-u-craiova-sper-ca-il-vom-convinge-pe-mutu-sa-ne-ajute-sub-forma-de-imprumut-cu-acest-fotbalist-exclusiv-19187892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-poli-iasi-risca-sa-ramana-fara-doi-tineri-de-perspectiva-chiar-nu-as-vrea-sa-mai-stau-si-sa-primesc-banii-o-data-la-sase-luni-19188572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-hergheligiu-s-a-despartit-de-concordia-chiajna-unde-a-fost-golgheter-in-ultimul-sezon-n-am-mai-fost-pe-aceeasi-unda-19188696

Bogdan SAVIN 11 Jun. 2021, 10:39 Liga 2
Pe aceeași temă