Cinci noi achiziții pentru Ceahlăul! În afară de portarul Brănescu, nemțenii fac din nou experimente

Marius ANGHEL 25 Jul. 2024, 22:54 Liga 2

ACSM Ceahlăul începe să-și definitiveze lotul pentru al doilea sezon de Liga 2 de la promovare, iar în această săptămână a oficializat primele sale mutări în lot, unul care va fi schimbat în proporție mare.

Nouă fotbaliști cu care a semnat contract și-a prezentat clubul nemțean până acum.

Ceahlăul face din nou multe experimente, așa cum făcea și în vara trecută, puține dintre ele confirmând.

Cinci noi achiziții pentru Ceahlăul

După Eugenio Bracelli (fundaș central polonezo-italian), Abel Folha (fundaș stânga portughez), Rabe Ronald Virgil Gbizie (mijlocaș central ivorian) și Andrew Delly Marie-Sainte (fundaș central din Martinica), anunțați luni și marți, trupa din Piatra Neamț și-a prezentat miercuri și joi alți cinci noi jucători.

Au semnat portarul Laurențiu Brănescu (30 ani, ex Atromitos Atena / Grecia), fundașul central francez Iga Victoire Bokana Batantu (24 ani, ex CS Chênois / Elveția), mijlocașul Răzvan Neag (18 ani, ex CSC Dumbrăvița, 28 de minute într-un meci în sezonul trecut), fundașul dreapta Mark Țuțu (20 ani, ex Varzim / Portugalia) și atacantul Cristian Gyulai (17 ani, împrumutat de la Sepsi OSK).

Brănescu și Iga Batantu au semnat pe un an, Gyulai a fost împrumutat tot pe un an, iar Neag și Țuțu sunt văzuți mai bine de nemțeni, fiindcă amândoi au pus stiloul pe un acord valabil pe doi ani!

Modul în care Ceahlăul îi prezintă pe cei cinci jucători puteți citi mai jos:

”Bun venit, Laurențiu Brănescu!
Laurențiu Brănescu este un portar de 30 de ani cunoscut lumii fotbalistice din România. Originar din Râmnicu Vâlcea, acolo unde a început junioratul, Brănescu a făcut apoi pasul către Juventus Torino. În străinătate, portarul a mai fost component al echipelor Juve Stabia (Italia), Haladas (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru), NK Gorica (Croația), Zalgiris Vilnius (Lituania), Kilmarnock FC (Scoția) și Atromitos (Grecia). În România, jucătorul a evoluat pentru DInamo București, Farul Constanța, Poltehnica Iași și Universitatea Cluj Napoca. Laurențiu Brănescu are și meciuri disputate pentru naționalele de juniori și tineret ale României, iar palmaresul este unul impresionant: campion cu Juventus și câștigator al Supercupei Italiei cu aceeași echipă (sezonul 2012-2013); câștigator de Cupa Italiei Primavera și de Supercupa Italiei Primavera, tot cu Juventus Torino (sezonul 2012-2013); castigator de Cupa Ligii României, cu Dinamo București (sezonul 2016-2017).
Laurențiu Brănescu a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opțiune pentru încă un an.

Bun venit, Iga Batantu!
Iga Victoire Bokana Batantu este unul dintre noii jucători ai CSM Ceahlăul Piatra Neamț pentru sezonul 2024-2025. Este un mijlocaș central francez în vârstă de 24 de ani a cărui trecut este legat doar de fotbalul din ”Hexagon”.
Iga Victoire Bokana Batantu a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opțiune pentru încă un an.

Bun venit, Răzvan Neag!
Răzvan Neag este un mijlocaș central de 17 ani care vine de la Galaxy Timișoara. În sezonul precedent, tânărul jucător a fost și în lotul divizionarei secunde CSC Dumbrăvița.
Răzvan Neag a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil doi ani.

Bun venit , Mark Țuțu!
Mark Țuțu este noul fundaș lateral dreapta al CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Jucătorul este născut în România, are 20 de ani, iar între 2009 și 2021 făcut junioratul în Canada, unde s-a stabilit cu părinții de la o vârstă fragedă. Ultima dată, Mark Țuțu a fost legitimat la portughezii de la Varzim.
Mark Țuțu a semnat un contract valabil pentru doi ani.

Bun venit, Cristian Gyulai!
Cristian Gyulai este un jucător legitimat la clubul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Este născut în 2006 și este originar din Reghin, acolo unde a și început fotbalul.
Cristian Gyulai a venit la CSM Ceahlăul sub formă de împrumut de la Sepsi până în vara anului 2025.”

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Marius ANGHEL 25 Jul. 2024, 22:54 Liga 2
Pe aceeași temă