„La Snagov nu bate nimeni!”

10 Apr. 2009, 18:29 Liga 2

În etapa a 24-a a Seriei I a Ligii a 2-a, FC Snagov întâlnește duminică ocupanta locului 3, CSM Ploiești. Echipa condusă de Mihai Stoica este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, și speră să își mențină același bilanț și după partida împotriva lui CSM. De cealaltă parte, echipa ploieșteană este în luptă pentru al doilea loc promovabil în Prima Divizie, iar o victorie la Snagov le-ar înlesni atingerea obiectivului.

 

FC Snagov vine după o serie de jocuri dezastruoase, când a fost învinsă la Giurgiu (2-5), în amicalul cu Unirea Urziceni (0-4) și în ultima etapă de campionat la Buftea (2-4), însă încearcă să iasă din această păsa neagră împotriva echipei conduse de către Marius Șumudică, din postura de consiler. Echipa ploiesteana nu a reușit să învingă pe nimeni în deplasare în 2009 în pofida poziției foarte bune din campionat.

 

Tehnicianul Snagovului are bătăi de cap în legătură cu alcătuirea echipei de start, și și-a exprimat nemulțumirea cu privire la data disputării jocului:  “Va fi un meci greu, cu o echipă care se bate pentru locul 2, iar noi avem probleme de efectiv. Nici ziua și nici ora jocului nu mă mulțumește, noi nu am jucat niciodată duminică, iar pentru pregătirea jocului de etapa viitoare avem mai puțin cu o zi. Nu ne-a bătut nimeni acasă și nu cred că se va întâmpla asta nici acum!”, a încheiat principalul Snagovului.

 

Despre situația din campionat, Mihai Stoica este foarte tranșant:  “Cu aceste retrageri s-a stricat campionatul! Jucătorii s-au relaxat, știu clar că o singură echipă mai poate cădea, așa că este foarte greu să mai aibă aceeași concentrare că și în tur”. 
 
 

 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

10 Apr. 2009, 18:29 Liga 2
Pe aceeași temă