La Fotbal Comuna Recea planează incertitudinea și în 2021. Problemele financiare și situația lui Nae Constantin nu s-au rezolvat. Maramureșenii s-au reunit sub comanda antrenorului secund

Andrei PASCU 13 Jan. 2021, 11:19 Liga 2
La Fotbal Comuna Recea planează incertitudinea și în 2021. Problemele financiare și situația lui Nae Constantin nu s-au rezolvat. Maramureșenii s-au reunit sub comanda antrenorului secund

Fotbal Comuna Recea s-a reunit miercuri, pentru primele antrenamente din 2021. Maramureșenii au început anul așa cum l-au terminat, cu incertitudine la nivelul băncii tehnice și cu probleme la nivel financiar, din cauza unor aspecte legate de finanțarea din partea autorităților locale și județene.

Fotbal Comuna Recea încearcă în continuare să remedieze situația 

Ședința de miercuri a avut loc sub comanda antrenorului secund Ovidiu Mic, în absența unui principal, care până în ultima zi a anului trecut a fost Nicolae Constantin. Deocamdată, nu s-au luat măsuri nici în privința lotului de jucători. Potrivit Axa News, acesta însumează aproximativ aceleași nume din prima parte a campionatului.

Singura modificare e reprezentată de plecarea atacantului Arsene Luboya, care a semnat cu U Craiova 1948 SA. Președintele Florin Gherasim a vorbit despre cele două situații în care se regăsește Fotbal Comuna Recea, finanțarea din partea autorităților județene și situația lui Nicolae Constantin. La fel ca în ultimele luni, totul este la nivel de negocieri.

Am încercat în ultimele zile să discutăm cu conducerea Consiliului Județean Maramureș, pentru a putea vedea pe ce finanțare ne bazăm în acest an, dar nu am reușit să facem acest lucru. Sperăm să putem să ne întâlnim cât mai curând. Suntem în tatonări și cu câțiva oameni de afaceri care ar fi interesați să ne sprijine. 

Antrenorul Nicolae Constantin, căruia i-a expirat contractul, ne-a spus că revine la echipă dacă se stabilizează situația financiară. Vorbim în fiecare zi la telefon și vom vedea ce se întâmplă în perioada următoare”, a declarat Florin Gherasim, președintele clubului din Recea, pentru sursa amintită.

Până în momentul de față, Fotbal Comuna Recea nu a programat nici meciurile de pregătire premergătoare reluării Ligii 2.

Nicolae Constantin: ”Când am plecat de acolo, mi s-a spus că nu se pune problema să se desființeze echipa” 

Antrenorul Nicolae Constantin afirma zilele trecute pentru Liga2.ro că nu a mai discutat cu nimeni din cadrul clubului după terminarea contractului, dar că i s-a promis că lucrurile se pot remedia și că sunt șanse să continue colaborarea cu Fotbal Comuna Recea.

”Contractul s-a terminat pe 31 decembrie. N-am mai vorbit din decembrie cu nimeni de acolo. Nu știu exact ce se întâmplă. A rămas că se încearcă rezolvarea problemelor și în funcție de asta vorbim, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Sunt probleme, oamenii încearcă să rezolve. Problemele financiare sunt cele mai importante.

Eu am plecat în relații ok de acolo, oamenii sunt foarte ok. Au fost sinceri tot timpul, chiar nu am ce să le reproșez. Finanțarea venea din două părți și a rămas să discute. Lucrurile acestea mă depășesc, dar eu nu sunt supărat pe cei de acolo, îi înțeleg. Când am plecat de acolo, mi s-a spus că nu se pune problema să se desființeze echipa. Că dacă nu mai găsesc finanțare își doresc să termine campionatul”, a declarat Nicolae Constantin pentru Liga2.ro.

Fotbal Comuna Recea debutează în Liga 2, în 2021, cu Concordia Chiajna

Fotbal Comuna Recea e în partea inferioară a clasamentului în Liga 2, pe locul 18 din 21 de echipe. După disputarea a 14 partide în 15 etape, trupa maramureșeană a adunat 15 puncte. La reluarea campionatului, în februarie 2021, echipa din Recea mai are programate șase meciuri.

În primă fază va evolua împotriva celor de la Concordia Chiajna (acasă), după care vor urma partidele cu CS Mioveni (deplasare), ”U” Cluj (acasă), Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă) și Ripensia (deplasare).

Foto: Alexandru Paraschiv/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-adio-dar-raman-cu-tine-nae-constantin-sanse-mari-sa-continue-la-recea-chiar-daca-intelegerea-a-expirat-conducerea-a-confirmat-vrem-sa-vina-tot-dansul-reactia-antreno-19163567

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-pregateste-un-nou-transfer-ploiestenii-ar-fi-interesati-de-atacantul-marius-coman-de-la-fotbal-comuna-recea-19163493

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comisia-de-integritate-a-frf-a-inceput-ancheta-in-cazul-fotbalistului-parior-din-liga-2-jucatorul-nu-s-a-prezentat-la-reunirea-echipei-exclusiv-19164798

 

 

Andrei PASCU 13 Jan. 2021, 11:19 Liga 2
Pe aceeași temă