„La condițiile care există acum va fi greu ca echipa să continue din primăvară”. Stamate spune ce e primordial în acest moment pentru Oțelul

Marius ANGHEL 31 Dec. 2015, 11:05 Liga 2

Managerul sportiv al FC Oțelul, Aurelian Stamate, a declarat într-o intervenție telefonică în emisiunea Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că echipa roș-alb-albastră are două posibilități în acest moment: găsirea unei surse de finanțare sau neaprobarea planului de reorganizare în procesul de insolvență. În condițiile actuale, echipa din Liga 2 îi va fi greu să își continue activitatea în 2016.

„În situația actuală a clubului Oțelul, la noi există două posibilități. Ori găsim surse de finanțare, ori nu se aprobă planul de redresare! La condițiile care există acum va fi greu ca echipa să meargă în continuare din primăvară. Planul de salvare există, dar toate se fac în funcție de puterea financiară. Jucătorii știu situația. Nu este roz deloc la nicio grupare de Liga a II-a! Nimeni nu poate spune că echipele din divizia secundă au stabilitate financiară să poată să emită strategii de viitor. Noi avem două alternative, cea de mijloc nu este viabilă”, a spus, citat de Sport Galați, „Vivi” Stamate.

FC Oțelul a încheiat prima parte a sezonului din Liga 2 pe penultimul loc al Seriei I, cu 12 puncte după 17 meciuri disputate. Gălățenii au cu patru mai multe față de Ceahlăul, ultima clasată care va retrograda direct în Liga 3, fără să meargă la play-out.

Marius ANGHEL 31 Dec. 2015, 11:05 Liga 2
Pe aceeași temă