După Frunză, încă un jucător al Daciei Unirea primește o funcție de conducere în cadrul clubului. Anunțul făcut de brăileni

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 12:36 Diverse
După Frunză, încă un jucător al Daciei Unirea primește o funcție de conducere în cadrul clubului.** Anunțul făcut de brăileni

Ușor, ușor, Dacia Unirea Brăila își pune în funcții de conducere tot mai mulți actuali jucători. Dacă Sorin Frunză (39 de ani) este de vreo două sezoane și director sportiv la echipa de la Dunăre, din această săptămână, noul șef al Centrului de Copii și Juniori al clubului este un alt jucător din lotul lui Alin Pânzaru.

Dacia Unirea a anunțat că fundașul Laurențiu Ivan (38 de ani) îi va lua locul lui Aurelian Stamate și va fi noul conducător al Centrului de Copii și Juniori al clubului din Brăila care are echipă se seniori în Liga 2.

„Clubul Dacia Unirea Brăila dorește să își informeze suporterii, juniorii, partenerii și sponsorii că Laurențiu Ivan a fost numit noul Șef al Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru.

Laurențiu Ivan îl înlocuiește, astfel, pe Aurelian Stamate – căruia îi mulțumim pentru serviciile aduse și îi dorim mult succes în continuare. Laurențiu Ivan va continua procesul de restructurare a Centrului de Copii, în speranța unei dezvoltări cât mai armonioase a fotbalului brăilean! Mult succes, Laurențiu!”, a anunțat Dacia Unirea pe site-ul oficial.

Ivan, care joacă la Brăila din 2011, adică a făcut parte din lotul echipei în ultimele șapte sezoane, a evoluat în această ediție a Ligii 2 în 14 meciuri, toate ca integralist. Directorul sportiv Sorin Frunză are 16 meciuri și 8 goluri marcate în acest sezon.

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 12:36 Diverse
Pe aceeași temă