La Brăila, Pânzaru și Frunză întocmesc lista cu transferuri. Reunirea și cantonamentul au fost deja stabilite

Marius ANGHEL 05 Jan. 2016, 15:55 Liga 2
La Brăila, Pânzaru și Frunză întocmesc lista cu transferuri.** Reunirea și cantonamentul au fost deja stabilite

Reunirea lotului echipei Dacia Unirea va avea loc luni, 11 ianuarie, însă deja activitatea la club a început. În această săptămână conducerea tehnică, mai precis antrenorul principal Alin Pânzaru și directorul sportiv Sorin Frunză pregătesc o listă cu jucătorii pe care gruparea brăileană ar putea să-i transfere în această iarnă. În același timp conducerea administrativă pregătește documentele pentru reluarea discuțiilor cu factorii de decizie ai orașului în vederea finanțării clubului de fotbal.

„Jucătorii vor relua pregătirile pe 11 ianuarie, însă noi ne-am apucat deja de treabă. Pânzaru și Frunză se ocupă de transferuri, conducerea administrativă pregătește actele necesare reluării discuțiilor cu autoritățile locale. La Primărie lucrurile sunt clare, vom primi și în acest an sprijin financiar, dar vom mai încerca să reluăm discuțiile și cu cei de la Consiliul Județean. Nu știm cu ce rezultat, dar noi vom încerca din nou să solicităm un buget pentru 2016. Când vom reîncepe campionatul trebuie să știm pe ce buget ne vom baza”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

După reunirea lotului brăilenii se vor pregăti nouă zile la stadionul Municipal, iar în perioada 20-30 ianuarie vor efectua un cantonament montan la Câmpulung Moldovenesc.

În altă ordine de idei, primii fotbaliști de la Dacia Unirea care au reluat pregătirile în vederea reluării campionatului sunt juniorii B și C pregătiți de antrenorii Puiu Antohi și Costel Roșu. Aceștia sunt deja într-un stagiu montan la Slănic Moldova. „Profităm de faptul că elevii mai au o săptămână de vacanță și i-am trimis pe juniorii B și o parte a juniorilor C antrenați de Costel Roșu în cantonament la Slănic Moldova. Acumulările fizice vor fi foarte importante pentru ei în perspectiva sezonului de primăvară”, a mai spus Avramescu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 05 Jan. 2016, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă