La Berceni situația clubului e în continuare incertă: „Au rămas șase jucători”. Ce planuri au ilfovenii pentru a se menține în Liga 2

Marius ANGHEL 28 Dec. 2014, 11:51 Liga 2
La Berceni situația clubului e în continuare incertă:

După ce primarul Berceniului, Marian Ghenu, a transmis că vrea schimbarea politicii clubului din comună, terminarea primei părți a sezonului în Liga 2 a produs și o serie de modificări la ACS. Astfel, gruparea din eșalonul secund a renunțat la majoritatea jucătorilor pe care îi avea în lot în speranța formării unui lot foarte tânăr.

Președintele clubului de lângă Capitală, Ștefan Stana (foto), s-a arătat optimist în această privință în intervenția pe care a avut-o sâmbătă la Sport Total FM. Acesta a spus că se așteaptă ca problemele echipei să se rezolve, cu toate că în actualul lot pe care îl au la dispoziție se mai bazează doar pe șase jucători.

„Deocamdată asta este situația. Eu sper să fie mai bine, sper să rezolvăm problemele pe care le mai avem. Au rămas șase jucători, ceilalți au plecat, dar vom completa lotul cu mai mulți tineri și poate vom mai face și ceva achiziții de la alte echipe, cu jucători tineri, și să ne realizăm acest obiectiv de a rămâne în Liga 2”, a declarat Stana.

Conducătorul ilfovenilor care în ultimele etape din acest an a condus jucătorii din teren de pe banca tehnică alături de „secundul” Nelu Prună nu exclude nici posibilitatea implicării altor investitori sau colaborarea cu alte echipe pentru ca activitatea de la ACS Berceni să continue. Când s-a luat decizia de a reorganiza clubul, s-a vorbit de o posibilă asociere cu Dinamo, însă deocamdată nu s-a concretizat nimic în acest sens. „Discuții sunt, nu mă pot pronunța deocamdată. Din ianuarie vă pot spune cu certitudine ce și cum. Sper să rezolvăm problemele pentru a continua activitatea”, a mai spus Ștefan Stana în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Președintele echipei din Berceni a dezvăluit și următorul pas care se va face după sărbătorile de la finalul anului 2014. „Ne vom întâlni după 10 ianuarie, după care vom stabili programul. Având această incertitudine, nu puteam să facem un program bine stabilit așa cum am avut în anii trecuți”, a mai zis Stana.

ACS Berceni a încheiat prima parte a Ligii a 2-a, Seria I, pe locul 9 cu 16 puncte acumulate după 16 etape desfășurate. Ilfovenii sunt astfel în partea echipelor ce vor merge la play-out și au cu șase puncte mai mult față de ultima clasată din serie.

Marius ANGHEL 28 Dec. 2014, 11:51 Liga 2
Pe aceeași temă