La ASU Poli se pregătesc schimbări. „E nevoie și de altceva. Avem ținte stabilite”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2016, 18:05 Liga 2
La ASU Poli se pregătesc schimbări.**

Cu doar 8 puncte acumulate în primele 12 etape ale Ligii 2 și ajunsă pe antepenultimul loc în clasament (18), retrogradabil în Liga 3, ASU Poli va fi nevoită să schimbe tactica cel puțin în partea a doua a sezonului dacă vrea să aibă vreo șansă de a rămâne în acest eșalon. Cu doar două victorii și două egaluri până acum, dar și cu un golaveraj mult negativ, 13-26, gruparea timișoreană nu sperie pe nimeni cu tinerii săi pe care îi trimite în teren.

Marius Cociu, managerul sportiv al alb-violeților, a recunoscut că la ASU Poli se dorește aducerea mai multor jucători experimentați. „Sigur că vom urmări. Jucătorii care vin trebuie să respecte principiile noastre… Am vrea să se aducă doi-trei jucători cu experiență. Aici e o problemă. Băieții sunt extraordinari, nu avem ce să le reproșăm în ceea ce privește comportamentul lor și seriozitatea la antrenamente. Dar e nevoie și de altceva. Avem ținte stabilite, dar nu putem să le spune numele acum”, a spus Cociu pentru PressAlert.ro.

În ultimul meci din campionat, ASU Poli a pierdut la cea mai mare diferență de scor din acest sezon, 5-0 la București cu Juventus. „Noi suntem o echipă mică, acesta e adevărul. Nu avem ce să reproșăm arbitrei (n.r. Ionela Peșu) la jocul cu Juventus. Doar acea fază din finalul primei reprize, a fost penalty clar la Bădăuță și trebuia și cartonaș roșu. La 1-2 cu om în plus, nu știu, poate tot pierdeam… Iar la Afumați din minutul 41 am jucat în zece pentru acea intrare a lui Giuricici care era de galben. A fost și acel penalty împotriva noastră de la meciul cu Foresta, se adună”, a mai declarat Cociu.

Sâmbătă, de la ora 15:00, ASU Poli primește vizita sătmărenilor de la Olimpia, echipă aflată pe locul 6, cu 23 de puncte.

Foto: Emanuel Titus ILIESI (Druckeria)

Marius ANGHEL 19 Oct. 2016, 18:05 Liga 2
Pe aceeași temă