Kaliakra Kavarna – Delta Tulcea 2-1

10 Feb. 2009, 16:01 Liga 2
Kaliakra Kavarna - Delta Tulcea 2-1

Duminică, în al doilea meci de verificare din cantonamentul de la Kavarna, tulcenii de la Delta au jucat contra echipei locale în fața căreia au pierdut cu 1-2 la pauză scorul fiind 2-0 pentru bulgari.  Adversara Deltei din meciul de duminică a pierdut vara trecută barajul de promovare în prima ligă, la lovituri de departajare, iar în acest sezon este doar pe pe locul 9 la sfârșitul turului de campionat.

 

 Pentru Delta Tulcea doar juniorul Alexandru nu a jucat fiind accidentat, Constantin Gache stabilind formula de start în formula Pârvu – Petean, Grigorov, Lucan, S. Constantin – N. Crețu, Furdui, Coconașu,  Horovei – Șagău, Borza, după pauză fiind introduși Olteanu, Enache, Postelnicu, Luiz Andre, Macarie, I. Filip, Costea, Müller, V. Crețu, Priescu.

 

 "Nu m-a interesat prea mult rezultatul acestui meci, ci mai mult să văd jucătorii noi cum se integrează în lot. Încă suntem descoperiți pe unele posturi și sunt și jucători care după prima săptămână de cantonament nu m-au convins. Mai avem o săptămână de lucru și după ce ajungem la Tulcea vom ști exact atât pe cine mizăm pentru retur cât și ce mai trebuie să aducem" a spus Constantin Gache, antrenorul Deltei Tulcea.
 În cursul acestei săptămâni, tulcenii mai au programate două meciuri, miercuri cu Dobrogea Dobrici din liga a doua bulgară și vineri cu Cernomoreț Varna din prima ligă.

 

10 Feb. 2009, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă