Jucătorul ”lăsat de izbeliște” de impresari și-a găsit echipă și va lupta pentru promovare. Bogdan Vișan: ”Am primit numeroase oferte. Bine că n-am plecat la muncă în străinătate” | EXCLUSIV

Mircea OGLINDOIU 04 Feb. 2021, 19:56 Liga 2

După ce și-a reziliat, în data de 8 decembrie 2020, contractul cu Concordia Chiajna, și a trecut, ulterior, printr-un adevărat calvar cu impresarii, fundașul central de 19 ani Bogdan Vișan, și-a găsit echipă. Va juca, cel puțin până la vară, la SCM Zalău, liderul din Seria a 10-a a Ligii a 3-a după 10 etape.

A contat și faptul că, după articolul prezentat de Liga2.ro, a primit zeci de oferte, de la diferite cluburi. A optat în cele din urmă pentru Zalău, echipă alături de care poate reveni, la vară, în eșalonul secund.

”După articolul prezentat de Liga2.ro am primit numeroase oferte. Dintre toate pe care le am avut, atât din Liga 2, cât și din Liga 3, m-am gândit bine și am ales să vin la SCM Zalău, deoarece mi-a plăcut proiectul: se vrea promovarea în eșalonul secund. M-am înțeles cu conducerea, am înțeles care este obiectivul echipei și sper să contribui și eu la realizarea lui, prin evoluțiile mele bune, așa cum am făcut-o și la celelalte echipe din Liga 2 unde am jucat. Faptul că vin de la un eșalon superior, va fi un plus pentru mine, dar trebuie să muncesc mai întâi, ca să-mi câștig postul de titular. Poate sunt un pic în urmă și cu pregătirea, dar voi trage tare și voi recupera, iar până în martie, când începe campionatul, voi fi pregătit sută la sută. Sunt foarte motivat acum. Nu mai credeam că voi juca fotbal. Bine că n-am plecat la muncă în străinătate, așa cum luasem în calcul, după poate cele întâmplate”, a declarat Vișan pentru Liga2.ro.

  • Bogdan Vișan a evoluat în acest sezon de Liga 2 în 7 meciuri pentru Concordia Chiajna, șase ca titular, în care a înscris și un gol. În sezonul trecut a avut 12 apariții pentru Pandurii, iar apoi a fost achiziționat de Concordia, pentru care a apucat să joace în două meciuri, până când competiția a fost ”înghețață” din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19.

CITEȘTE și: Calvarul fotbalistului prins în plasa impresarului, spus, de data aceasta, de un fost junior de la Pandurii și Concordia. ”M-a lăsat de izbeliște și mi-a cerut comision și din salariile pe care eu practic nu le-am primit de la club! Acești oameni răi mi-au distrus toate speranțele!”

Luptă cu Minaur, Dej și Cugir

După 10 etape scurse din Liga 3, SCM Zalău ocupă primul loc în Seria a 10-a, la 4 puncte peste Minaur Baia Mare și la 7 de CAO Oradea și ACS Unu Fotbal Gloria. Dacă va încheia sezonul regular pe unul dintre primele două locuri, va juca cu una dintre echipele fruntașe din Seria a 9-a, unde luptă pentru play-off Unirea Dej (25 puncte), CSO Cugir (23 puncte) și Avântul Reghin (19 puncte).

Ulterior, locul 1 din Seria 10 joacă cu locul 2 din Seria 9, iar locul 2 din Seria 10 întâlnește locul 1 din Seria 9. Câștigătoarele joacă apoi meci decisiv pentru promovarea în Liga 2. Într-un scenariu, chiar realist, SCM Zalău se poate reîntâlni cu Minaur Baia Mare, echipa preluată de Vasile Miriuță, în ”finala” pentru în Liga 2.

Pe 13 martie, în etapa a 11-a, SCM Zalău joacă la Someșul Dej, ocupanta locului 5 din Seria a 10-a.

??? Bun venit ?????? ???̧??❗❗❗
⚽ #BogdanVişan este un jucător născut în 2001, la Contanţa, ce evoluează pe postul de…

Publicată de Sport Club Municipal Zalău pe Miercuri, 3 februarie 2021

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calvarul-fotbalistului-prins-in-plasa-impresarului-spus-de-data-aceasta-de-un-fost-junior-de-la-pandurii-si-concordia-m-a-lasat-de-izbeliste-si-mi-a-cerut-comision-si-din-salariile-pe-car-19167449

https://liga2.prosport.ro/liga-3/interviu-de-ce-a-mers-vasile-miriuta-in-liga-3-la-minaur-baia-mare-am-refuzat-patru-echipe-din-liga-2-cand-planuieste-sa-se-intoarca-in-liga-1-19166150

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cel-mai-tanar-antrenor-din-primele-trei-esaloane-vrea-sa-readuca-unirea-dej-in-liga-2-in-anul-centenarului-echipei-clujene-dragos-militaru-imi-doresc-sa-promovam-chiar-daca-nu-avem-bugetul-19158217

Mircea OGLINDOIU 04 Feb. 2021, 19:56 Liga 2
Pe aceeași temă