Jucătorii Reșiței, ”datori” să obțină victoria cu Ripensia, în ultimul meci din 2020. Cristian Bobar: ”Nu am câştigat suficiente partide”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2020, 15:14 Liga 2
Jucătorii Reșiței, ”datori” să obțină victoria cu Ripensia, în ultimul meci din 2020. Cristian Bobar: ”Nu am câştigat suficiente partide”

CSM Reșița joacă ultimul meci oficial din 2020 pe teren propriu, sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11:00. În etapa a 15-a a campionatului Ligii 2, echipa antrenată de Alin Minteuan va întâlni Ripensia Timișoara, formație care în ultimele trei runde nu a jucat din cauza problemelor cu COVID-19, însă care sâmbăta trecută a evoluat în 16-imile Cupei României cu Astra, competiție din care Reșița a fost eliminată tocmai din turul 3.

CSM Reșița are punctaj maxim pe teren propriu de când e antrenată de Alin Minteuan

Reșița a revenit acasă după două meciuri desfășurate consecutiv în deplasare și din care s-a întors numai cu un punct. La Constanța, cu Farul, a pierdut cu 1-0, iar la Buftea, cu Rapid, a remizat la scorul de 0-0, înregistrând, astfel, primul punct ”afară” de când a fost preluată de Alin Minteuan.

În schimb, pe teren propriu, formația din Valea Domanului are punctaj maxim sub conducerea noului antrenor, șase din șase, după victoriile la limită cu Concordia Chiajna (scor 1-0) și ”U” Cluj (scor 2-1).

Cristian Bobar, înaintea meciului cu Ripensia: ”Fiind ultimul meci din acest an, suntem datori să-l câştigăm”

Cristian Bobar, președintele CSM Reșița, a remarcat o schimbare în bine a echipei de când antrenor este Alin Minteuan și spune că jucătorii sunt datori să obțină o victorie cu Ripensia, atât pentru că au avut o evoluție modestă per total în acest sezon, dar și pentru că e ultimul meci pe care îl au în 2020.

”Ne aşteaptă un meci important cu Ripensia Timişoara, o echipă cu jucători tineri, care aleargă foarte mult, dar noi jucăm acasă, venim după câteva meciuri bune, avem un moral bun şi vrem să luăm punctele puse în joc. Nu va fi uşor, terenul este îngheţat şi este foarte frig. Mai sunt jucători care au anumite accidentări, dar, fiind ultimul meci din acest an, suntem datori să-l câştigăm pe teren propriu, mai ales că nu am câştigat suficiente partide. Unii jucători nu sunt apţi 100 la sută, dar mai este timp, până sâmbătă la ora meciului sperăm ca stafful medical să-i refacă pe toţi.
De când a preluat Alin Minteuan echipa, s-a văzut o schimbare în bine, în atitudinea jucătorilor, sper să o ţină aşa şi în meciul de sâmbătă, care este foarte important pentru CSM Reşiţa”, a spus Cristian Bobar înainte de jocul cu Ripensia, citat de Radio Reșița.

Reacția antrenorului Ripensiei, Cosmin Petruescu, înaintea meciului de la Reșița, o poți CITI AICI.

Ripensia e la egalitate cu CSM Reșița, deși are trei meciuri mai puțin disputate

Pe lângă jocul cu Astra, din 16-imile Cupei României, pierdută la Timișoara cu 1-5, Ripensia trebuia să joace și la mijlocul acestei săptămâni. A ratat, însă, restanța cu CS Mioveni, fiindcă echipa argeșeană a descoperit că are trei cazuri de COVID-19 și nu a fost lăsată de DSP să facă deplasarea. Bănățenii vor pierde la ”masa verde” acest joc, deoarece din cauza lor s-a amânat prima dată partida din etapa a 12-a.

Înaintea desfășurării etapei a 15-a a Ligii 2, ultima programată în 2020, Ripensia e pe locul 16, cu 15 puncte acumulate în 10 meciuri disputate până acum. De asemenea, CSM Reșița are tot 15 puncte strânse în 14 partide, dar are un golaveraj inferior și e pe locul 17.

Partida din Valea Domenului are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-petruescu-se-astepta-la-o-misiune-grea-pentru-ripensia-la-resita-rezultatele-lor-din-ultima-perioada-reprezinta-o-normalitate-19161106

 

 

Marius ANGHEL 04 Dec. 2020, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă