Jucătorii lui FCM Bacău încă n-au luat vacanță

30 Nov. 2011, 15:39 Liga 2
Jucătorii lui FCM Bacău** încă n-au luat vacanță

Pentru FCM Bacău turul de campionat s-a încheiat. Nu însă și sesiunile de pregătire. „Galben-albaștrii” s-au antrenat luni și, după pauza de ieri, vor mai bifa câte un antrenament în următoarele două zile. „Facem mai mult o menținere deoarece nu mai putem vorbi de intensitate în pregătiri la acest moment”, a explicat antrenorul FCM-ului, Gheorghe Poenaru.

Tehnicianul băcăuan a bătut deja în cuie programul iernii. După o vacanță de aproximativ cinci săptămâni, lotul „galben-albaștrilor” se va reuni pe data de 9 ianuarie, într-o luni. „Începem de luni, ca să ne meargă bine. Vom avea aproape doua luni de pregătire la dispoziție, în condițiile în care reluarea campionatului e prevăzută pe 3 martie”, a spus Poenaru.

„Galben-albaștrii” așteaptă vacanța, dar se gândesc, totodată, și la retur. „Sperăm ca totul să meargă bine în această iarnă, să rămânem în aceeași formulă și să ne pregătim la sânge. Sunt convins că putem avea un sezon de primavară mult mai bun decât cel de toamnă deoarece vom beneficia de un plus de experiență și de încredere”, a declarat căpitanul Bacăului, Gabi Boghian.

Sursa: Deșteptarea

30 Nov. 2011, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă