Jucătorii Dunării Călărași, și mai vocali după calificarea în barajul pentru Liga 1. Valentin Alexandru: ”Conducerea să-şi facă treaba, pentru că ea ne e datoare, nu noi”. Vor restanțele salariale în timp record

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2021, 13:56 Liga 2

Calificarea în barajul pentru promovarea în Liga 1 a fost un motiv pentru jucătorii Dunării Călărași să transmită un nou mesaj oamenilor din conducere, cu privire la banii pe care îi au de luat, din restanțele salariale. Valentin Alexandru (29 de ani) a fost unul dintre cei care au reacționat clar după confruntarea cu U Craiova 1948 SA, scor 0-0.

Jucătorul Călărașiului a recunoscut că el și colegii săi au văzut niște prime în săptămâna premergătoare jocului cu oltenii, dar că mai au de primit restanțele salariale pe luni de zile, de care se știe de mai mult timp.

Valentin Alexandru: ”Vrem să jucăm sută la sută, să fim pregătiţi fizic, psihic”

Deși pare greu de crezut că situația se va regla într-o săptămână, Valentin Alexandru a afirmat că speră ca în următoarea perioadă, înaintea meciului tur de baraj cu FC Voluntari, problemele să se remedieze. În caz contrar, nu știe ce se va întâmpla, pentru că oricum, din puntul său de vedere, Dunărea Călărași pornește cu șansa a doua în fața ilfovenilor.

E o bucurie şi o performaţă, dar nu aşa de mare, pentru că am rămas neplatiţi, avem cinci luni şi ceva (n.r. – de restanţe), doar am primit nişte prime săptămâna trecută. Acum am discutat cu conducerea, aşteptăm să se rezolve săptămâna care urmează, că nu se poate, în felul acesta nu avem nicio şansă la baraj. Oricum avem şansa a doua, dar vrem să o jucăm sută la sută, să fim pregătiţi fizic, psihic.

Cu siguranţă! Dacă nu se rezolvă ceva saptămâna care urmează, nu ştim ce vom face, dar sperăm ca şi conducerea să-şi facă treaba, pentru că ea ne este datoare, nu noi. Încercăm să dăm totul cu Voluntari şi să promovăm chiar dacă tot timpul… Niciodată n-a promovat o echipă de Liga 2-a, doar cei de la Chindia au avut şansă, atunci la penalty-uri”, a spus Valentin Alexandru, citat de TelekomSport.

Ionel Ganea a anunțat plata restanțelor salariale în iunie 

Chiar anterior meciului cu U Craiova 1948 SA, Ionel Ganea, director tehnic, a declarat că sunt noi promisiuni făcute de către președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, că în luna iunie vor fi plătite restanțele sariale. Rămâne de văzut dacă jucătorii vor avea încredere în noile afirmații ale oamenilor care pot regla această situație și dacă le vor fi plătite restanțele salariale fie și după partidele cu FC Voluntari, din barajul pentru Liga 1.

”Am discutat astăzi cu domnul președinte Vasile Iliuță și avem tot sprijinul pentru suplimentarea primei de promovare tuturor jucătorilor în funcție de meciurile jucate. Totodată, domnul președinte ne-a dat și o veste bună, și anume, faptul că proiectul de performanță s-a aprobat, iar în luna iunie vor fi plătite salariile restante jucătorilor și avem în continuare sprijin. Primele de joc au fost achitate în întregime”, a spus, pentru Ediția.eu, Ionel Ganea, anterior jocului cu U Craiova 1948 SA.

Ambele echipe de Liga 2 vor juca turul barajului pentru Liga 1 pe teren propriu 

Luni a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului pentru meciurile de menținere – promovare în Liga 1. Ambele echipe de Liga 2, CS Mioveni și Dunărea Călărași, au avut neșansa să fie extrase din urne astfel încât să dispute meciurile tur pe teren propriu, iar meciurile retur în deplasare.

Astfel, primele partide din baraj vor avea loc pe 29 mai, Dunărea Călărași vs. FC Voluntari și CS Mioveni vs. FC Hermannstadt, iar partidele retur au fost programate pentru data de 2 iunie, pe terenul formațiilor din Liga 1.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Remus Badea/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-si-a-laudat-jucatorii-dupa-ce-dunarea-calarasi-a-prins-locul-de-baraj-de-promovare-chiar-si-cu-emotii-incercam-sa-ne-indeplinim-un-vis-suntem-o-echipa-destul-de-imprevizibi-19186687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorii-eugen-trica-si-ovidiu-dananae-si-opt-jucatori-pusi-pe-liber-de-fc-u-craiova-a-doua-zi-dupa-ce-s-a-sarbatorit-promovarea-in-liga-1-19186727

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-constantin-in-pole-position-pentru-a-prelua-petrolul-va-face-echipa-pe-banca-tehnica-cu-un-fost-coleg-de-la-rapid-19186723

 

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2021, 13:56 Liga 2
Pe aceeași temă