Jucătorii de la CF Brăila sunt deja în vacanță: „Trebuie să ne reorganizăm în această iarnă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Dec. 2013, 12:48 Actualizat: 04 Dec. 2013, 12:49 Liga 2
Jucătorii de la CF Brăila sunt deja în vacanță:  „Trebuie să ne reorganizăm în această iarnă”

Pentru că FRF a fost de acord ca etapele din Liga a II-a la fotbal programate inițial a se desfășura în luna decembrie să nu se mai dispute, după meciul de la Iași Alin Pânzaru le-a dat vacanță fotbaliștilor de la CF Brăila. Reluarea pregătirilor fiind preconizată undeva la mijlocul lunii ianuarie 2014.

„Pentru noi a fost foarte bine că s-a întrerupt campionatul, nu știu dacă am mai fi găsit 150 de milioane de lei vechi pentru cele două partide. Dacă mai evoluau și juniorii ne mai trebuiau și alte fonduri, ca să nu mai vorbim despre costurile cu cazarea și cu masa, ne-ar fi fost foarte greu să ne descurcăm. Jucătorii au intrat în vacanță, iar noi trebuie să ne reorganizăm în această iarnă. Salutăm venirea lângă noi a lui Florin Cârligea, dar să fie clar, situația noastră financiară este în continuare una foarte dificilă”, a fost prima reacție a președintelui CA al CF Brăila, Adelin Soare.

Și de această dată sursa citată a ținut să menționeze faptul că locul ocupat de CF Brăila în acest moment nu este în concordanță cu valoarea lotului. „După cele două succese cu echipele de pe podium s-a confirmat ceea ce spuneam eu încă de acum o lună și ceva de zile, că valoarea lotului nu reflectă poziția din clasament. Avem multe lucruri de pus la punct în perioada următoare, în primul rând trebuie să găsim și alte persoane care să ne sprijine financiar ca să putem rezista în acest eșalon. Reunirea lotului se va face probabil pe 13 sau 14 ianuarie 2014”, a mai spus Adelin Soare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Dec. 2013, 12:48 Actualizat: 04 Dec. 2013, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă