Jocul cu Metaloglobus, penultimul ”antrenament” pentru Poli Timișoara înainte de baraj. Ce spun Nicolae Croitoru și Cristian Bocșan despre meciul cu bucureștenii

Anda DELIU 28 Apr. 2022, 17:51 Liga 2
Jocul cu Metaloglobus, penultimul ”antrenament” pentru Poli Timișoara înainte de baraj. Ce spun Nicolae Croitoru și Cristian Bocșan despre meciul cu bucureștenii

Poli Timișoara ratează barajul de menținere în Liga 2 cu FC Brașov doar dacă până la momentul disputării primei manșe dispare efectiv Gaz Metan Mediaș sau Academica Clinceni, retrogradatele din Liga 1, sau poate o altă echipă.

Cum timpul e scurt, clubul timișorean tratează ultimele două etape rămase din play-out ca partide de antrenament pentru baraj, ceea ce se va întâmpla și sâmbătă, cu Metaloglobus.

E nevoie de o victorie pentru moralul poliștilor

Scutaru și Păduraru sunt refăcuți, dar Nicolae Croitoru nu scapă de problemele de lot. Zaluschi și Iamandache sunt accidentați, ultimul abia utilizat pentru prima dată ca titular de la aducerea sa din iarnă.

Antrenorul Politehnicii Timișoara spune că un succes cu echipa din București ar fi foarte important, chiar dacă nu mai ajută în clasament, unde se va termina pe locul 5.

Pe lângă jocul de acasă cu Metaloglobus, pentru Poli Timișoara va urma în ultima rundă o deplasare până la Iași, unde va întâlni cealaltă Politehnică din Liga 2.

”Din păcate, două jocuri ce nu mai contează decât ca mijloace de pregătire pentru dubla manșă cu Brașovul din barajul de menținere în Liga 2. Meciul cu Metaloglobus este un prim joc care este însă important, pentru că avem nevoie de un rezultat pozitiv, de o evoluție bună, care să ne dea încredere și să ne asigure liniște pentru săptămânile ce urmează”, a declarat Nicolae Croitoru în conferința de presă de dinaintea meciului cu Metaloglobus.

Jucătorii Politehnicii, afectați de reacțiile fanilor

Galeria a avut reproșuri la adresa echipei, staffului tehnic și conducerii după acest sezon dezastruos.

Fundașul Cristian Bocșan recunoaște că aceste lucruri apasă pe umerii componenților lotului. ”Urmează două jocuri prin care noi sperăm să victoria, în ambele. Pentru atmosfera echipei și pentru meciul de baraj, care, din punctul meu de vedere, nu va fi ușor. Este foarte greu. Nu suntem indiferenți, dar așa a fost situația prin jocul nostru. Ce putem face… Ce a fost a rămas”, a spus Bocșan (27 de ani), utilizat în 14 meciuri în acest sezon, în care a marcat o dată, în chiar jocul trecut, câștigat cu 4-2 la retrogradata Dacia Unirea Brăila.

Poli Timișoara nu mai poate scăpa de locul 5, de baraj de menținere în Liga 2

Meciul dintre Politehnica Timișoara și Metaloglobus București se joacă sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 12:00, pe arena Știința din Timișoara, în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa A.

Poli are 27 de puncte și ocupă locul 5, iar Metaloglobus are 35 de puncte și ocupă poziția a 2-a în Grupa A a play-out-ului Ligii 2.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-a-play-out-ului-ligii-2-un-joc-din-cele-sase-se-disputa-in-alt-interval-orar-19228890

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zona-rosie-din-liga-2-vede-luminita-de-la-capatul-tunelului-gaz-metan-risca-falimentul-inainte-de-terminarea-ligii-1-iar-o-echipa-poate-evita-trecerea-in-liga-3-emilian-hulubei-19228528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-matematic-la-barajul-de-mentinere-in-liga-2-chiar-daca-a-batut-chinuit-dacia-unirea-reactia-lui-nicolae-croitoru-si-mesajul-fanilor-echipei-banatene-deplasati-la-braila-19228396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-este-a-patra-echipa-care-retrogradeaza-matematic-din-liga-2-politehnica-timisoara-si-fc-brasov-vor-juca-barajul-de-mentinere-insa-l-ar-putea-disputa-degeaba-19228380

Anda DELIU 28 Apr. 2022, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă