Programul penultimei etape a play-out-ului Ligii 2. Un joc din cele șase se dispută în alt interval orar

Marius ANGHEL 27 Apr. 2022, 12:11 Liga 2
Programul penultimei etape a play-out-ului Ligii 2. Un joc din cele șase se dispută în alt interval orar

Două etape au mai rămas de disputat din play-out-ul Ligii 2, cu jocuri rămase fără o miză reală după ce în runda trecută s-a decis matematic și a patra retrogradată în Liga 3, cât și cele două echipe care vor disputa barajul de menținere.

Etapa a 6-a este programată în data de 30 aprilie, iar ultima rundă, a 7-a, va avea loc sâmbăta următoare, în 7 mai.

Un singur meci se joacă în alt interval orar în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2

Singurul joc care la finalul acestei săptămâni va avea loc în alt interval orar va fi cel dintre Poli Timișoara și Metaloglobus București. În rest, partidele de la Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Buzău, Timișoara (Electrica) și Giurgiu vor avea loc de la ora 11:00.

Meciul dintre Poli Timișoara și Metaloglobus se dispută de la ora 12:00, la dorința echipei gazdă de a nu juca la ”matineu”, pentru a-și atrage câți mai mulți spectatori în tribune. A fost ora acceptată și de bucureșteni, cu toate că alb-violeții și-ar fi dorit una și mai târzie, după-amiază. Programul pe care Metaloglobus și l-a făcut pentru această deplasare era deja stabilit, după ce oficialul echipei timișorene comunicase inițial, în urmă cu o săptămână, că nu există altă preferință de zi sau oră față de cea normală (sâmbătă, ora 11:00).

În această etapă vor sta Dunărea Călărași, în Grupa A, respectiv FC Brașov, în Grupa B.

Retrogradatele și echipele care merg la barajul de menținere în Liga 2 sunt stabilite

Retrogradate matematic în Liga 3 sunt Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, din Grupa A, și Astra și Unirea Constanța, din Grupa B.

Tot matematic, după etapa trecută, sunt decise și echipele care vor evolua la barajul de menținere în Liga 2. Din Grupa A va participa Poli Timișoara, iar din Grupa B pe locul 5 va termina FC Brașov.

  • Ca de obicei, toate meciurile din Liga 2 vor fi transmise în format LIVE-TEXT de Liga2.ro, singurul site care se ocupă exclusiv cu promovarea fotbalului din liga secundă.

CLASAMENTELE play-out-ului Ligii 2 și ale golgheterilor

Program etapa 6 play-out Liga 2, Grupa A:

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 11:00
CS Comunal Şelimbăr – Dacia Unirea Brăila
FK Miercurea Ciuc – Politehnica Iaşi
Dunărea Călăraşi
stă.

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 12:00
Politehnica Timișoara – Metaloglobus Bucureşti

Program etapa 6 play-out Liga 2, Grupa B:

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 11:00
FC Buzău – Unirea Constanţa
Ripensia Timișoara – Unirea Dej
Astra – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
FC Braşov stă.

CLASAMENTELE play-out-ului Ligii 2 și ale golgheterilor

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-meciuri-in-maximum-o-saptamana-pentru-echipele-participante-in-play-off-ul-ligii-2-programul-etapelor-7-si-8-petrolul-steaua-se-joaca-duminica-19228730

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-este-a-patra-echipa-care-retrogradeaza-matematic-din-liga-2-politehnica-timisoara-si-fc-brasov-vor-juca-barajul-de-mentinere-insa-l-ar-putea-disputa-degeaba-19228380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/invincibilitatea-in-play-out-singura-miza-a-iesenilor-in-acest-final-de-sezon-poli-iasi-si-selimbar-sunt-singurele-formatii-neinvinse-pana-acum-in-cele-doua-grupe-din-play-out-19228719

Marius ANGHEL 27 Apr. 2022, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă