FC Buzău nu vrea să puncteze doar la capitolul veniri. Două nume sunt pe lista neagră a lui Cristian Pustai, dar refuză rezilierea

Andrei PASCU 16 Jan. 2022, 14:06 Liga 2
FC Buzău nu vrea să puncteze doar la capitolul veniri. Două nume sunt pe lista neagră a lui Cristian Pustai, dar refuză rezilierea

FC Buzău negociază și câteva rezilieri contractuale în aceste zile, pe lângă venirile pe care le mai pregătește. Cristian Pustai a anunțat conducerea că nu mai are nevoie de fundașul Călin Toma (29 de ani) și mijlocașul Sebastian Ghinga (34 de ani).

Două nume, pe lista neagră a lui Cristian Pustai 

De altfel, Toma și Ghinga nici nu se pregătesc cu echipa mare, aspect care întărește dorința Buzăului de a se despărți de cei doi. Potrivit Buzoienii, chiar au fost purtate negocieri cu ei pentru rezilierile contractuale, însă au declinat modul în care conducerea le-a propus încetarea colaborărilor.

Cei doi au prins câteva meciuri în Liga 2, până să se intre în pauza de iarnă. Călin Toma a fost utilizat în nouă meciuri (268 de minute), Sebastian Ghinga în 10 partide (530 de minute).

Deși se zvonea că și Paul Pațurcă e în atenția conducerii pentru reziliere, mijlocașul a declarat pentru Liga2.ro că situația sa e un certă: că nu va pleca de la FC Buzău. Nu s-a pus problema să părăsească echipa.

Pațurcă (foto articol) a bifat 11 etape în Liga 2 (482 de minute) și chiar a reușit să marcheze de trei ori.

FC Buzău, multe modificări de lot 

Așadar, se conturează o perioadă de transferuri destul de activă la FC Buzău, în condițiile în care oficialii declarau că nu vor fi prea multe mișcări de trupe. Pe lângă cele două plecări despre care se discută, să nu uităm că au fost făcute publice patru veniri, Robert Sălceanu, Dorin Burlacu, Mihai Neicuțescu și Gonzalo Latorre, dar și că sunt discuții pentru alte trei.

O idee clară asupra lotului Buzăului poate fi făcută la primul meci amical din 2022, vineri, 21 ianuarie, cu divizionara a treia CSM Râmnicu Sărat.

Foto: FC Buzău și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

 

 

 

Andrei PASCU 16 Jan. 2022, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă