Iustin Popescu dă ”șanse foarte mari” la promovare echipei CS Mioveni. Vestea care l-a ”umplut de emoție” și ”cea mai aprigă dorință” care i s-a îndeplinit în 2020

Silviu MIHAI 05 Jan. 2021, 11:56 Liga 2

Portarul Iustin Popescu (27 de ani) a fost om de bază la CS Mioveni în prima parte a sezonului, apărând în toate meciurile oficiale disputate de galben-verzi, 15 la număr (14 de campionat şi unul de Cupa României).

Pentru Popescu, jucător adus vara trecută de la prim-divizionara Chindia Târgoviște, 2020 a venit mai mult cu satisfacţii pe plan personal, însă este foarte încrezător pentru ceea ce urmează. Viitorul tătic a petrecut sărbătorile de iarnă acasă, cu soţia, cei doi aşteptând venirea pe lume a primului lor copil.

Cum a fost anul 2020 pentru tine?
Începutul anului 2020 nu a fost foarte plăcut, având în vedere pandemia, dar pe plan personal a fost un an destul de bun.

Iustin Popescu: ”M-a umplut de emoție, satisfacție vestea că voi deveni tată”

Care a fost cea mai mare satisfacție în 2020?
Am aflat pe parcursul anului că voi deveni tată, ceea ce m-a umplut de emoție, dându-mi satisfacție. Apoi, pe plan profesional, avea să mi se îndeplinească cea mai aprigă dorință, să joc. Așa s-a și întâmplat, reușind să ajung să joc la o echipă profesionistă din toate punctele de vedere, CS Mioveni.

Care a fost cea mai mare dezamăgire în 2020?
Dezamăgiri, slavă cereului, nu sunt, dar simt o frustrare în momentul în care nu reușim să câștigăm un meci, asa cum s-a întâmplat și la ultima partidă din 2020 (n.r. – CS Mioveni a pierdut cu 1-2 meciul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu), atunci fiind foarte dezamăgit.

Cum vezi lupta pentru promovare, ce şanse mai sunt pentru CS Mioveni?
În privința promovării, eu cred ca sunt șanse foarte mari, având în vedere potențialul echipei și diferența de puncte foarte mică dintre echipe.

Cum ai petrecut sărbătorile?
Sărbatorile le-am petrecut în familie, alături de soţia mea, care este însărcinată. Aşteptăm în orice moment să apară pe lume şi fetiţa noastră.

  • În cariera sa de fotbalist, Iustin Popescu a jucat până acum la Fortuna Poiana Câmpina, ACS Berceni, Dinamo, Petrolul, Unirea Tărlungeni, Chindia Târgoviște și CS Mioveni.
  • La finalul primei părți a sezonului, CS Mioveni ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte acumulate în 15 meciuri. Ultima clasată pe pozițiile care duc în play-off-ul de promovare este Universitatea Cluj, cu 23 de puncte strânse în 14 jocuri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cs-mioveni-a-castigat-la-masa-verde-meciul-cu-ripensia-dupa-ce-argesenii-nu-s-au-prezentat-la-restanta-cazul-u-cluj-farul-se-complica-19162061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/portarul-iustin-popescu-vrea-sa-realizeze-cu-cs-mioveni-aceeasi-performanta-ca-la-chindia-promovarea-in-liga-1-ce-l-a-impresionat-la-echipa-pregatita-de-claudiu-niculescu-19145183

Silviu MIHAI 05 Jan. 2021, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă