Iulian Roșu, erou pentru Dinamo în partida cu CS Comunal Șelimbăr, a trăit dramatic ultimele minute: ”E emoționant, îmi doresc mult să reușesc cu echipa asta”

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2023, 14:11 Liga 2

Iulian Roșu a marcat iar pentru Dinamo, în partida cu CS Comunal Șelimbăr, scor 2-1, și a ajuns la patru reușite în acest sezon de Liga 2, în nouă partide. Este un om important pentru formația lui Ovidiu Burcă, mijlocașul de 28 de ani având un impact major și în partidele anterioare.

Iulian Roșu, din nou decisiv pentru Dinamo, în partida cu CS Comunal Șelimbăr

Roșu vrea să ducă Dinamo în play-off, având o încredere sporită după succesul atât de important contra formației din Șelimbăr, partidă care a avut loc pe stadionul din Sibiu.

Iulian Roșu e atașat emoțional de Dinamo, chiar dacă în cariera sa a jucat și pentru FCSB. Finalul de meci l-a prins departe de banca tehnică, după ce Ovidiu Burcă l-a schimbat în ultimele minute.

Iulian Roșu, implicat emoțional la Dinamo. Promisiunea făcută după partida cu CS Comunal Șelimbăr

Mijlocașul ”câinilor” a fost anunțat de jandarmi că meciul s-a terminat și apoi a revenit pe teren, pentru a se bucura alături de colegii săi și suporteri, veniți în număr de câteva mii la Sibiu.

Sper să facem puncte în continuare, să fim fericiți la final! (N.r. – Despre faptul că a plecat de pe banca de rezerve în ultimele minute din meci) E vorba de trăirile de moment, e mai greu în afară decât în teren, iar pentru mine e emoționant, pentru că îmi doresc foarte mult să reușesc cu echipa asta. Este foarte emoționant!

Mă bucur că mi-au transmis jandarmii că s-a terminat meciul și m-am dus și eu pe teren, că nu mai puteam.

A fost un moment puternic când am dat gol. Nu am făcut un meci bun, am stat mai mult pe partea defensivă, dar nu eu sunt cel care trebuie să iasă în evidență, la noi în vestiar contează echipa, nu individul.

Am o serie bună, nu m-am schimbat ca om și jucător, în sensul de ceea ce-mi doresc să fac. Știu că nu va ține la nesfârșit această serie, dar încerc să fiu cât pot de umil, să muncesc, pentru că doar așa putem reuși.

Repet, nu eu trebuie să ies în evidență pentru că am marcat, suntem jucători umili, care ne dorim și vrem să câștigăm meciul cu Timișoara. De acolo începe campionatul!”, a declarat Iulian Roșu la microfonul DigiSport.

Iulian Roșu, patru goluri în ultimele cinci etape pentru Dinamo

Iulian Roșu a marcat în aproape toate ultimele partide. A punctat câte un gol în duelurile cu CSC Dumbrăvița (scor 4-1, etapa 14), FC Brașov (scor 2-0, etapa 16), Unirea Constanța (scor 6-0, etapa 17) și CS Comunal Șelimbăr (scor 2-1, etapa 18).

El a sosit la Dinamo la începutul lunii august 2022, după experiența de câteva luni de la Metaloglobus.

Dinamo, victorie cu Poli Timișoara și e în play-off-ul Ligii 2

Pe locul 6 se află Dinamo în Liga 2, cu 30 de puncte, cu un punct peste ocupanta locului 7, Concordia Chiajna, și la egalitate cu locul 5, Unirea Slobozia, dar care încă nu a jucat în această rundă.

Următorul duel va fi, așadar, cu Poli Timișoara, acasă, după care va juca, în cazul unui succes, în play-off. Confruntarea va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf.

Foto: Valentin Macrea / Tribuna și Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-pusi-pe-fuga-de-caini-la-primul-meci-sustinut-acasa-la-sibiu-arbitraj-dezastuos-al-ecusonului-fifa-barbu-dinamovistii-ca-acasa-pe-munic-19262197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-ca-si-calificata-in-playoff-dupa-victoria-cu-cs-comunal-selimbar-19262035

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-chiajna-brasov-targu-jiu-si-buftea-in-fiecare-meci-este-cel-putin-o-echipa-care-mai-are-sperante-la-play-off-19261928

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-minaur-baia-mare-se-joaca-de-la-ora-1100-militarii-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-reveni-pe-locul-1-19262286

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2023, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă