„Încercăm să îi contracarăm. Vom vedea ce va ieși”. ASU Poli și-a schimbat programul obișnuit înaintea meciului de luni cu FC Brașov

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 15:20 Liga 2

Scăpată de grija retrogradării după victoria cu Metalul Reșița, ASU Poli a pierdut weekendul trecut meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, iar în această etapă are un nou meci greu în campionat. Timișorenii joacă tocmai luni, de la ora 19:00, în nocturnă, cu FC Brașov, echipă care cu o victorie va urca pe locul 2, promovabil direct. Va fi o deplasare dificilă pentru echipa lui Sorin Brîndescu, antrenor care însă e încrezător că jucătorii săi le vor pune probleme „stegarilor”.

Gruparea bănățeană va pleca duminică spre Brașov. „E o deplasare lungă și dificilă pentru noi, mai ales că Brașovul are un moral bun, iar după victoria de la UTA a revenit în cărțile promovării. Probabil că ei nu concep să facă vreun pas greșit pe teren propriu. Noi mergem să jucăm fotbal și încercăm să îi contracarăm. Vom vedea ce va ieși. Cu siguranță, ei sunt favoriți, au și o echipă bună, cu jucători experimentați. Am văzut că au adus doi jucători de la FCSB, pe Chitoșcă și Enceanu, jucători de primă ligă. Îl mai au și pe Ștefan Grigorie, un jucător foarte experimentat. Am văzut meciul lor cu UTA, au o echipă bine așezată în teren, harnică… Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarului și să venim cu puncte, dacă reușim”, a declarat, citat de druckeria.ro, în conferința premergătoare meciului cu FC Brașov, antrenorul Sorin Brîndescu.

Cum meciul de la Brașov se va desfășura la o oră de Liga 1, ASU Poli a trebuit să își schimbe programul obișnuit de pregătire înaintea acestui joc. „Știam din timp că vom juca luni seară la Brașov. Dar, îndr-adevăr, am fost puși puțin în dificultate la conceperea programului de antrenamente, în așa fel încât luni, la ora jocului, să fim în formă. De trei zile lucrăm în nocturnă, la ora jocului, să ne obișnuim cu această perioadă a zilei”, a mai spus Brîndescu, care a fost acceptat la cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO.

Pentru această deplasare, timișorenii nu se vor baza pe portarul Markos Gakos, accidentat la un antrenament, și nici pe Carol Taub, suspendat. În schimb, FC Brașov nu-i va putea folosi pe mijlocașul Paul Iacob, aflat în Spania cu naționala de tineret, și Robert Moldoveanu, aflat la naționala Under 18. „Gakos s-a accidentat la un antrenament, destul de stupid. Are o rană pe față, care au necesitat câteva copci și care abia luni vor fi scoase, deci nu ne bazăm pe el în acest joc. S-a întâmplat la începutul săptămânii, când am făcut un antrenament mai ușor, am jucat tenis cu piciorul, iar colegul lui, Neamțu, l-a lovit involuntat cu piciorul, cu gheata, și l-a rănit la față. Erau coechipieri la acel joc”, a povestit Brîndescu.

După desfășurarea meciurilor de sâmbătă din etapa a 26-a, FC Brașov a căzut pe locul 4 în clasament, având 45 de puncte, ca UTA, iar ASU Poli e pe locul 14, cu 24 de puncte.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă