În teorie, Viitorul Pandurii a găsit soluția prin care poate învinge liderul Steaua. Cum vede meciul Florin Stîngă

Mircea OGLINDOIU 28 Oct. 2022, 13:16 Liga 2
În teorie, Viitorul Pandurii a găsit soluția prin care poate învinge liderul Steaua. Cum vede meciul Florin Stîngă

Învinsă în precedentele patru runde din campionat, cinci dacă punem și jocul cu Dinamo din Cupa României, Viitorul Pandurii întâlnește sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, liderul Ligii 2, Steaua.

Meciul contând pentru etapa a 12-a poate afunda și mai mult în clasament echipa gorjeană, aflată pe locul 15, cu 12 puncte.

Tot 12 puncte au și Progresul Spartac și Minaur Baia Mare, echipe poziționate pe 14, respectiv 16, asftel că, în cazul unui nou eșec, echipa antrenată de Florin Stîngă poate trece sub linia care asigură menținerea în eșalonul secund.

Florin Stîngă: ”Sunt convins că vom reuși să facem un joc bun”

Pentru a nu-și complica și mai mult situația, Viitorul Pandurii trebuie să încurce liderul, iar antrenorul Florin Stîngă privește cu încredere partida cu Steaua, chiar dacă nu poate conta pe Alexandru Core și Alex Micle, ambii accidentați.

”Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu liderul ligii secunde, o echipă bună, formată din jucători valoroși. Din păcate, pentru noi continuă seria rezultatelor negative, dar sunt convins că vom reuși să depășim acest moment și vom face un joc bun. Sper din tot sufletul să reușim un rezultat pozitiv. Steaua poate fi învinsă cu multă ambiție, cu multă determinare și cu o foarte bună organizare. Cred că asta este soluția, pentru că, din punct de vedere valoric, sunt peste noi, e clar. În sport, dacă ai ambiție și determinare, poți să reușești lucruri mari”, a declarat Florin Stîngă, conform gorjeanul.ro.

Stînga a revenit pe banca echipei gorjene runda trecută, după o etapă în care formația a fost condusă de Bogdan Chiriac, în urma despărțirii ”principalului” de Viitorul Pandurii.

Cele două echipe sunt despărțite de 14 puncte, iar Steaua merge la Târgu Jiu după patru victorii la rând, interval în care a marcat 12 goluri și a primit unul singur. Runda trecută, Viitorul Pandurii a pierdut cu 0-2 la Chiajna, cu Concordia, iar echipa din Ghencea a învins SC Oțelul Galați, cu 1-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-csm-slatina-se-joaca-de-la-ora-1700-ovidiu-burca-isi-intalneste-fosta-echipa-pe-care-a-promovat-o-in-liga-2-dar-unde-nu-a-fost-pastrat-19251273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-isi-doreste-la-a-cincea-incercare-prima-victoriei-cu-poli-in-meciul-cu-minaur-l-a-laudat-pe-fostul-antrenor-al-maramuresenilor-19251361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-incearca-sa-si-mentina-procentajul-maxim-acasa-in-fata-unei-alte-pretendente-la-play-off-fk-miercurea-ciuc-cum-au-prefatat-partida-antrenorul-leo-grozavu-si-capitanul-florin-plamada-19251365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-cu-sete-de-puncte-din-deplasare-inainte-de-partida-cu-selimbar-jucatorii-sunt-prudenti-nu-putem-sa-le-luam-meciul-de-la-baia-mare-in-serios-19251310

Mircea OGLINDOIU 28 Oct. 2022, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă