„În contractul meu scrie Liga I!”

31 Aug. 2009, 07:00 Liga 2
„În contractul meu** scrie Liga I!

Ilie Stan, antrenorul Victoriei Brănești, noul lider al seriei 1, spune că prima condiție pe care a pus-o la semnarea contractului cu gruparea ilfoveană a fost să fie lăsat să își facă meseria. În schimb tehncianul are ca obiectiv în următorii doi ani promovarea în prima ligă.

 

Ilie, cum ai acceptat să vii la Brănești, în Divizia C?
Eram sătul de optica îngustă a unor conducători care nu înțelegeau că noi, antrenorii ăștia tineri, avem altă mentalitate, nu acceptăm să primim ordine de la unul sau altul. Le-am spus celor de la Buzău asta, n-au înțeles și am plecat. La Giurgiu, la fel. Am pierdut două meciuri din douăsprezece, de nu mai știa primarul cum să mă dea afară, pentru că nu făceam cum voia el! Aici, asta a fost prima condiție pe care am pus-o: să nu se bage nimeni la echipă peste mine.

 

Totuși, la Brănești… Tu, care ai jucat cu Steaua în grupele Ligii Campionilor…
Nicio problemă! Greu a fost la început, că nu voia nimeni să vină. Umblam după jucători, îi sunam, dar cei mai mulți îmi replicau: „Ilie, știi, eu te apreciez, dar ce să caut acolo, la țară? Mersi frumos că te-ai gândit la mine și baftă!”. Acum ar da ei orice să vină la Brănești.

 

Bunicel contractul?
Al meu? Chiar bun, dacă fac performanță! Am semnat vara trecută, pe trei ani. În primul an am avut ca obiectiv promovarea și l-am realizat. Anul acesta trecem la consolidarea echipei, iar sezonul viitor trebuie să realizăm promovarea în Liga I! Dar dacă ne vom trezi și anul ăsta sus, în niciun caz nu o să ne dăm la o parte!
 

31 Aug. 2009, 07:00 Liga 2
Pe aceeași temă