Răduță, gonit de la Chirnogi

04 Mar. 2012, 13:01 Bursa transferurilor
Răduță,** gonit de la Chirnogi

Iarna aceasta, Victoria Chirnogi s-a despărțit de o serie de jucători importanți. Totul a făcut parte din strategia conducerii clubului, care și-a dorit cât mai puțini mercenari la echipă. Printre cei care au încercat să cunoască gloria în altă parte s-a numărat și portarul Iulian Răduță (foto).

Recomandat de evoluțiile foarte bune din turul campionatului, goal-keeper-ul s-a pregătit în pauza competițională cu Victoria Brănești. Ghinionul l-a lovit în plin pe fostul chirnogean. Noua sa formație a fost exclusă din Liga a II-a din cauza datoriilor financiare neachitate către o parte din jucători. Răduță a încercat să se întoarcă la Chirnogi, chiar a efectuat câteva antrenamente, dar până la urmă a fost anunțat de către antrenorul Vasile Florea că nu poate rămâne la Victoria. Tehnicianul n-a putut trece cu vederea abaterile disciplinare ale portarului. În plus, jucătorii s-au arătat deranjați de atitudinea superioară cu care erau tratați de către Răduță.

Ieri, într-un joc amical disputat la Oltenița, Victoria Chirnogi a trecut cu 13-0 de echipa locală Vulturii. Miercuri, oltenitenii antrenați de cuplul Nicolae Eftene și Alexandru Șerban vor juca tot la Oltenița în compania celor de la Progresul Fundulea. Liderul din Seria B îl are ca antrenor pe oltenițeanul Emilian Adam.

Sursa: Sport Călărășean
Foto: Mihai ANDRIEȘ

04 Mar. 2012, 13:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă