„În 2-3 ani, garantat, Liga I va avea pe harta sa Tulcea!”

08 Jun. 2012, 12:42 Liga 2
„În 2-3 ani, garantat,** Liga I va avea pe harta sa Tulcea!

Privată în ultimii trei ani de susținerea atât financiară cât mai ales morală a Consiliului Județean Tulcea, echipa de fotbal Delta Tulcea, se știe, a ratat și la finalul acestui sezon promovarea în Liga I de fotbal, după un campionat în care, din păcate, nici suporterii nu s-au mai înghesuit la stadion așa cum o făceau în primul sezon de Liga a II-a (sezonul 2006-2007).

Speranțele suporterilor tulceni pentru mult dorita promovare ce le-ar da șansa pentru prima dată în istorie să vadă pe viu la Tulcea fotbaliștii de la Steaua, Dinamo, Rapid ș.a.m.d., se leagă din toamnă de o revenire aproape de echipă a Județului Tulcea.

„Echipa de fotbal Delta Tulcea, nu o spun doar eu ci mai mulți oameni de fotbal cu care am stat de vorbă, are nevoie de susținere din toate zonele, nu doar din partea Primăriei Tulcea. Alături de primăria din Tulcea trebuie să fie și Consiliul Județean Tulcea precum și agenții economici mari din județ în calitate de sponsori. Numai așa, în doi-trei ani GARANTAT Liga I va avea pe harta sa Tulcea! Tulcea care a dat nenumărați fotbaliști Ligii I și primul care îmi vine în minte este regretatul Neluțu Stănescu, dar care Tulcea n-a fost reprezentată acolo sus niciodată de vreun club, deși îmi amintesc faptul că FCM Delta, așa cum se numea înainte de 1989, a mai avut tentative de a promova în Divizia A. Totuși, va trebui să nu forțăm prea mult acest obiectiv și asta pentru că mi-ar plăcea ca Tulcea să nu fie reprezentată doar de echipă în Liga I ci și de tulceni acolo, tulceni care nu prea sunt în lotul actualei echipe. Iar susținerea pe care am promis-o fotbalului județean va fi cu precădere pentru tinere talente de care echipele din județeană nu duc lipsă. Am rămas impresionat de ce am văzut la Slava Cercheză la finala campionatului de juniori, dar am convingerea că talente la nivel de copii și juniori sunt în toate comunele județului și tocmai acestora trebuie să le dăm o șansă, poate acea șansă de care au avut parte toți fotbaliștii din Generația de Aur a Naționalei României, marea lor majoritate născuți în mediul rural.” a declarat viitorul președinte al Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Sursa: Obiectiv de Tulcea

08 Jun. 2012, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă