Ilie Stan impresionat de jucătorii săi, după primele antrenamente susținute după reluarea pregătirii. Posturile unde își dorește achiziții

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jun. 2020, 11:24 Liga 2
Ilie Stan impresionat de jucătorii săi, după primele antrenamente susținute după reluarea pregătirii. Posturile unde își dorește achiziții

Ilie Stan (52 de ani) este impresionat de forma fizică și de atitudinea observată la jucătorii săi la antrenamentele organizate în ultima săptămână, după o pauză forțată de trei luni luată din cauza pandemiei de COVID-19, în care competițiile sportive au fost suspendate, iar fiecare a fost nevoit să se pregătească acasă, în izolare, așa cum a putut mai bine. SCM Gloria Buzău și-a rechemat jucătorii la antrenamente de la 15 iunie, cu toate că noul sezon al Ligii 2 are startul la finalul lunii august.

Pentru început, Ilie Stan a stabilit un program de pregătire mai lejer, de reacomodare la efort. ”Jucătorii au venit foarte motivaţi, dornici de a recupera perioada pierdută de antrenamente şi pregătire fizică. Dar, cel mai important pentru mine, este faptul că au înţeles că a fost o situaţie dificilă nu doar pentru ei, iar ceea ce s-a întâmplat a fost o stare generală. Le mulţumesc că au trecut peste această perioadă şi au ales să meargă mai departe alături de noi.
Aşa cum am mai spus, a fost greu pentru toţi şi nu pot să nu apreciez decizia conducerii de a merge pe continuitate, lucru foarte important când îţi propui să faci o echipă puternică.
Din punct de vedere fizic, băieţii au răspuns foarte bine la momentul acesta. Încet, încet vom mări atât volumul cât şi intensitatea, astfel încât să acumulăm cât mai mult până când vom intra în cantonament”, a spus Ilie Stan pentru site-ul oficial al Gloriei.

Ilie Stan caută doi jucători de 2002, un portar, un mijlocaș și un atacant

Momentan, jucătorii au primit câteva zile libere. În această perioadă, Ilie Stan și stafful său caută jucători cu care să completeze lotul pe posturile considerate deficitare.

”Urmează să facem o selecţie şi să ne orientăm pentru a aduce doi jucători de 2002, dar şi alţi trei, cu experienţă, pe posturile care ne interesează. Adică un portar, un mijlocaş şi un vârf de atac. Jucători aşa cum îmi plac mie, cu caracter, ambiţioşi şi care să pună umărul pentru ca echipa să se bată mereu, acolo sus”, a mai spus Ilie Stan, care nu se va mai baza pe fundașul dreapta Alexandru Gîț, ajuns la nou-promovata U Craiova 1948 SA.

SCM Gloria Buzău a încheiat pe locul 8, cu 33 de puncte, actuala ediție de campionat a Ligii 2 suspendată și ”înghețată” după doar 24 de etape dintr-un total de 38, din cauza pandemiei de COVID-19. În ediția 2019-2020, la prima participare în Liga 2, a înregistrat nouă victorii, șase egaluri și opt înfrângeri.

Foto: SCM Gloria Buzău

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jun. 2020, 11:24 Liga 2
Pe aceeași temă