Ieșenii au plecat spre Berceni cu gândul la victorie: „Totul depinde de noi”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 13:20 Liga 2
Ieșenii au plecat spre Berceni cu gândul la victorie:**

Fotbaliștii din Copou nu au avut prea mult timp pentru a savura victoria clară obținută sâmbătă în fața „lanternei” Dunărea Galați. Ieșenii au uitat imediat de succesul cu Dunărea și au început pregătirea pentru un alt examen foarte important al seriei, cel cu ACS Berceni, ocupanta locului 3 în clasament.

Delegația echipei CSMS a plecat spre Berceni încă de luni, pentru a evita oboseala, semn că oficialii din Copou acordă o atenție deosebită derby-ului de miercuri cu trupa pregătită de Marin Dragnea.  

„Ne așteaptă un meci foarte important la Berceni, pentru noi este important să acumulăm puncte. Ne dorim maximum din acest meci, mergem să câștigăm. Respectăm adversarul, dar totul depinde de modul cum vom evolua noi. Niciodată nu vom merge să obținem un punct, vrem să luăm toate cele trei puncte în acest meci”, a declarat antrenorul Marius Lăcătuș.

Și președintele Florin Prunea a subliniat importanța meciului de la Berceni. „Va fi un meci foarte greu pentru noi, întâlnim o echipă puternică, constantă. Vrem să obținem toate cele trei puncte, cu atât mai mult cu cât întâlnim un adversar care luptă pentru intrarea în play-off, iar disputele directe contează foarte mult”, a precizat președintele Forin Prunea.

Antrenorul Marius Lăcătuș nu va conta în acest meci pe jucătorii Cioranu, Bădic și Vladu, lăsați acasă din motive medicale.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă