I-a pus gând rău Rapidului! Brăila poate relansa lupta pentru promovarea directă din Seria I. „Câștigăm și campionatul se joacă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Apr. 2016, 15:27 Actualizat: 23 Apr. 2016, 15:28 Liga 2
I-a pus gând rău Rapidului!  Brăila poate relansa lupta pentru promovarea directă din Seria I. „Câștigăm și campionatul se joacă”

Duminică, în etapa a patra a turului turneului play-off al Seriei întâi a Ligii a 2-a, Dacia Unirea dispută un nou derby, de această dată adversar fiindu-i chiar liderul, Rapid București. În cazul unei victorii, formația brăileană relansează lupta pentru promovarea directă în primul eșalon.

„Câștigăm partida cu Rapid și campionatul se joacă. Din păcate, am pierdut două puncte la Călărași. Acolo am făcut un meci tactic foarte bun, am avut multe ocazii mari, dar ne-a lipsit golul al doilea. Din păcate, am ratat nepermis de mult și nu am putut face diferența. Noi am pierdut două puncte, în timp ce Dunărea Călărași să zică mersi că a obținut un punct. Toată lumea este aptă de joc, trebuie să învingem Rapidul”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, Alin Pânzaru, la finalul antrenamentului de vineri dimineață.

Antrenorul Daciei Unirea a mai spus că, duminică, îi așteaptă pe brăileni în număr cât mai mare la Stadionul Municipal: „Lupta pentru primul loc nu este nici pe departe încheiată și ne vom bate în continuare, dar cel puțin la derby-ul cu Rapid avem nevoie de suporteri, de sprijinul lor din tribune”.

Duminică dimineață au loc toate cele trei meciuri din etapa a 4-a a play-off-ului Seriei I. Înaintea desfășurării lor, Rapid e pe primul loc cu 31 de puncte, iar Dacia Unirea e pe 3 cu 25 de puncte.

În precedentele două meciul dintre cele două echipe, în sezonul regulat, Rapid a câștigat în Giulești cu 3-1, iar la Brăila meciul a fost remiză, 1-1, după ce bucureștenii au  egalat în minutul 90+1.

Articol scris de Costel FILIP

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Apr. 2016, 15:27 Actualizat: 23 Apr. 2016, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă