Greu la Zărnești! FC Brașov s-a impus în amicalul cu Olimpic cu un gol marcat în prelungiri. Dan Alexa: ”M-a nemulțumit superficialitatea din fața porții”

Adi MARICA 22 Jul. 2022, 09:34 Liga 2

FC Brașov a câștigat, joi, cu scorul de 2-1, amicalul de la Zărnești cu echipa nou-promovată în Liga 3 Olimpic. Golurile victoriei echipei antrenate de Dan Alexa au fost marcate de Andrei Lascu și Ivan Fustar, iar pentru zărneșteni a punctat Vlad Berloiu din penalty.

Olaru i-a parat lui Vlad Mihalcea un penalty. FC Brașov a învins abia în prelungiri la Zărnești

Vlad Mihalcea a irosit un penalty obținut de Lascu și apărat de Olaru (17). Brașovenii au deschis scorul prin zărneșteanul Andrei Lascu, șut imparabil sub transversală (31).

În partea secundă, elevii lui Mihai Stere au reușit să egaleze prin Vlad Berloiu, care a transformat un penalty obținut de Somandru.

Echipa din Liga 2 s-a aruncat în atac, iar Angelov a ratat o dublă ocazie. Mai întâi, bulgarul a reluat în bară, iar apoi a trimis acrobatic, dar Necula a respins de pe linia porții!

Golul victoriei brașovenilor a venit în prelungirile meciului, fundașul Ivan Fustar reușind să marcheze cu capul după o corner executat de Vasile Constantin.

Concluziile lui Mihai Stere și Dan Alexa

”Un meci bun de pregătire în care am avut și câteva ocazii bune prin Grideanu și Mielușoiu. Îmi pare rău că am luat gol în prelungiri după o fază fixă. Felicit jucătorii pentru efortul depus, mai ales că noi veneam după doar două antrenamente”, a spus Mihai Stere, antrenorul echipei Olimpic Râșnov.

”Era normal să câștigăm, dar scopul acestui amical a fost ca jucătorii tineri, și cei care nu vor juca vineri cu Progresul Spartac, să joace 70 de minute. Un test bun ca obiectiv fizic. Pe final, când au intrat ceilalți jucători, am avut situații importante, normale pentru valoarea noastră față de cei de la Zărnești. M-a nemulțumit superficialitatea din fața porții la ocaziile din finalul jocului. Ne bucurăm că am ajuns aici, la Zărnești, pentru oamenii de aici”, a spus antrenorul FC Brașov, Dan Alexa.

https://www.youtube.com/watch?v=fTExChYgBUk

Olimpic Zărneşti: Olaru – Voicu, Somandru, Șerban, Albu – Mielușoiu, Marcu, Mih. Șerban – Berloiu, Mariean, Lazăr
Au mai jucat în partea secundă: Portik, Grideanu, Botea, Necula, Baceanu și Muscu.
Antrenor: Mihai Stere

FC Brașov, prima repriză: Micu – Stoica, Algrabli, Leonte, Tud. Olteanu – Rz. Iorga, Crivac- Vl. Mihalcea, Negrean, Lascu – Bg. Roșu
FC Brașov, a doua repriză: D. Mutu – Drăgoi, Leonte, Crivac, Tud. Olteanu – Lascu, Negrean – Vl. Mihalcea, Bg. Roșu, Toderascu
Din minutul 67 au mai intrat: Dumbravă, M. Burlacu, Fustar, Sorsa, Martinov, Vas. Constantin, R. Lazăr, Lambrinoc și Angelov
Antrenor: Dan Alexa

Progresul Spartac, următorul adversar pentru FC Brașov

Și în precedentul amical, cu SC Oțelul Galați (scor 1-1), FC Brașov a marcat în prelungiri, evidând atunci înfrângere.

În această pregătire de vară, FC Brașov a mai disputat cinci amical, în care a obținut următoarele rezultate: 1-3 cu Farul, 0-2 cu FC Hermannstadt, 1-1 cu Unirea Slobozia, 3-0 cu Olimpic Cetate Râșnov și 1-1 cu SC Oțelul Galați.

Următorul amical al echipei antrenate de Dan Alexa are loc astăzi, de la ora 11:00, la Tărlungeni, cu nou-promovata în Liga 2 Progresul Spartac.

Foto și video: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexa-s-a-lamurit-rapid-argentinianul-di-lorenzo-si-a-facut-bagajele-la-fel-si-fiul-lui-bogdan-lobont-ce-spune-antrenorul-fc-brasov-despre-programul-echipei-in-noul-sezon-de-liga-2-19238078

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-procedura-de-stabilire-a-jocurilor-19237953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-salvata-de-la-esec-in-prelungirile-amicalului-cu-sc-otelul-prestatie-jenanta-a-elevilor-lui-dan-alexa-in-prima-repriza-avem-nevoie-de-trei-patru-jucatori-care-sa-intre-direct-in-19237947

Adi MARICA 22 Jul. 2022, 09:34 Liga 2
Pe aceeași temă